Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök
Slutsålt

Brf Sjögläntan 2

Om projektet

Bostadsrätter på Hestra utanför Borås

Alla lägenheter är sålda i Brf Sjögläntan 2!

Kvalitetsboende

Brf Sjögläntan 2 är andra etappen i vår nyetablering på Hestra. Här bygger vi 31 nya, rymliga rad- och parhus i bostadsrättsform nära vattendrag, grönska och klippsprång. Inflyttning 2016.

Bostadsrätterna kombinerar villakänsla med ett bekymmersfritt boende. Bostadsrätterna kommer att stå nyckelfärdiga och väl utrustade. Bland annat är parkett, kakel, keramikhäll och inbyggnadsugn samt micro standard. Varje bostad har uteplatser i två väderstreck och en trevlig innergård med förråd. Förrådet kan bytas mot en inglasad liten vinterträdgård). Möjligheten att sätta din personliga prägel på ditt nya boende är stora, med både kostnadsfria val och tillval.

Läs mer

Gläntan vid sjön med staden runt hörnet

De nya rad- och parhusen bygger vi mitt bland dalsänkor, vattendrag och klippsprång. Området har ett naturskönt läge, nära Byttorpssjön. De idylliska omgivningarna bidrar till områdets speciella karaktär, med naturliga nivåskillnader och personliga naturtomter där husen inte ligger alltför nära varandra. 

Samtidigt som du kan njuta av naturens lugn har du nära till Borås centrum. Restauranger, shopping, kultur och nöjen finns fem minuter bort med bil. Till Knalleland, med nästan 100 butiker, är det lika nära. Varför välja mellan natur och stad, när du kan få både och? Dessutom har du närheten till Göteborg. På mindre än en trekvart är du där. 

Att bo nära skog och sjö, med närmsta väg på behörigt avstånd, skapar möjligheter. Inte minst för dig som har barn med upptäckarglädje. Låt dem lära känna skogen. Bada och grilla vid sjön. Fiska från någon av alla de bryggor som skjuter ut i vattnet. Ta en promenad bland bäckar, svamp, gran och björk. Favoritställena väntar precis utanför dörren. Med naturen framför dina ögon kan du lämna stressen bakom dig. Med en nybyggd förskola i närområdet är även de praktiska förutsättningarna för hela familjen på sin plats.

Hestra är en av Borås grönaste stadsdelar

På promenad genom närområdet möts du av stengärdesgårdar, betande får och gamla ekdungar. Då är det svårt att tro att man i samma ögonblick befinner sig fem minuter från shopping och nöjen. Du tar dig snabbt till Borås centrum eller Knalleland och dess cirka 100 butiker. Från Hestra har du dessutom bekvämt pendlingsavstånd till Göteborg.

Bilder

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

 • Icon Planerad Dot
 • Icon Säljstart Förtur Dot
 • Icon Säljstart Dot
 • Icon Byggstart Dot
 • Icon Visningslägenhet Dot
 • Icon Inredningsval Dot
 • Icon Inflyttning Dot

Projektfakta

Byggnadsbeskrivning

 • Toggle

  Förtur till våra nybyggda bostäder

  Riksbyggen Förtur

  Riksbyggen Förtur är en möjlighet för dig att se och välja nyproducerade bostäder i bostadsrätt och äganderätt innan de finns tillgängliga för allmänheten. För bara 200 kronor per person och år ökar du dina möjligheter att hitta din drömbostad i framtiden.

  Du samlar dina poäng över tid, och ju fler poäng du har, desto större chans har du att välja just den bostad som du vill ha i ett projekt. Genom att vara med i Riksbyggen Förtur får du förhandsinformation om de projekt du anmält intresse för. Du gör en anmälan till det eller de projekt du vill ha mer information om. 

  Villkor Riksbyggen Förtur

 • Toggle

  Radhus och parhus i andra etappen

  Husen är moderna, välplanerade och anpassade efter naturen. Både vad gäller materialval och design. Husen ligger heller inte för nära varandra, vilket bidrar till att området känns öppet och luftigt. Samtliga bostäder är dessutom skyddade mot insyn. Varje lägenhet har två uteplatser med utsikt över de vackra omgivningarna. Från några av husen kan du även njuta av utsikten mot Byttorpssjön. Varje bostadsrätt har en trevlig innergård med tillhörande förråd. Förrådet kan du välja att få omgjort till en liten inglasad vinterträdgård. Tomterna har plats för två bilar.

  Planlösningen är ljus och öppen. Alla inredningsdetaljer är av hög kvalitet. Det märks av redan när du kommer in genom ytterdörren. Klinker i entrén och ekparkett med golvvärme i rummen. I grundutförandet ingår fjärrvärme, tvättmaskin och torktumlare. Om du vill sätta en extra personlig prägel på ditt nya boende finns också möjligheten att välja annan inredning som tillval.

 • Toggle

  Byggbilder

  Så långt har vi kommit 2016-01-28

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält
Margareta Josefsson Säljare