Såld
Såld

Objekt 1651 i Brf Murgrönan

Perfekt planerad lägenhet med god förvaring. Balkonger i två väderstreck. Den ena når man från det generösa mastersovrum om hela 16 kvm som vetter in mot den lugna gården.I hallen finns både skjutdörrsgarderob och klädkammare. Vineklkök och vardagsrum i öppen och luftig planlösning, Balkong i västerläge.

Bostadsfakta

Rum 3 rum och kök
Area 78,5 kvm
Avgift 3 118 kr/mån
Våning 5 av 5
Status Såld
Bostadsprojekt Brf Murgrönan

Välkommen på privat visning

Du är välkommen att ringa eller maila om du vill boka en egen visning eller om du har frågor om lägenheterna.

Kontakt

Om bostaden

Kök
Golv: Ekparkett, 3-stav, mattlackad. Golvsockel: Ek.
Väggar: Målad microlitväv. Stänkskydd av kakel, vit, blank 200x500 mm stående, ljusgrå fog.
Tak: Målat, vit.
Inredning: Skåpsinredning från Vedum med vita släta luckor och lådor, handtag i aluminium. Platinagrå bänkskiva av laminat med rak kant och underlimmad diskho. Köksblandare, krom. LED-belysning under väggskåp.
Utrustning: Spisfläkt från Franke. Vitvaror från Bosch. Infälld induktionshäll. Inbyggnadsugn, vit. Inbyggnadsmikro, vit. Kyl, vit. Frys, vit. Vit diskmaskin

Rum
Golv: Ekparkett, 3-stav, mattlackad. Golvsockel: Ek.
Väggar: Målad microlitväv.
Tak: Målat, vit.

Bad/tvätt
Golv: Klinker, ljusgrå, matt, 200x200 mm (100x100 i dusch), mellangrå fog.
Väggar: Kakel, vitt, matt, 250x400 mm, liggande, ljusgrå fog.
Tak: Målat, vit.
Inredning: Golvmonterad WC-stol. Vägghängd kommod från Vedum med lådor och tvättställ, vita, med vit grepplist. Tvättställsblandare, krom. Spegel med belysning. Duschväggar i klarglas med silverprofiler. Duschblandare och duschset, krom. Vit bänkskiva av laminat med rak kant. Väggskåp från Vedum med vita släta luckor med handtag i aluminium. Handduks- och klädkrokar, 4 st, krom. Toalettpappershållare, krom. Handdukstork, krom. LED-belysning under väggskåp. Takbelysning, LED. Utrustning: Tvättmaskin och torktumlare från Bosch alternativt Kombimaskin från Bosch, vita.

Hall
Golv: Klinker, grå, 300x600 mm, grå fog. Ekparkett, 3-stav, mattlackad.
Golvsockel: Ek.
Väggar: Målad microlitväv.
Tak: Målat, vit.
Inredning: Skjutdörrsgarderober, vita. Hylla och klädstång, vita.

Allt om Brf Murgrönan

Dokument och faktablad

Allt om Brf Murgrönan

Dokument och faktablad

placeholder

 • Planerad

  April 2016
 • Säljstart

  Vecka 45 2018
 • Byggstart

  Februari 2019
 • Inredningsval

  Inredningsval slutförda
 • Inflyttning

  Vår 2021

Bostadsrätter nära till det mesta

Ett hundratal meter bort har du Coop och det nya köpcentret med varierat utbud av butiker. På andra sidan gården ligger ICA Maxi, Kungälv Centrum och små till stora butiker. Du har också nära till gröna gångstråk och vatten in på knuten. Förutom att du har nära till av- och påfarter till E6 är Kungälvs nya resecentrum precis färdigbyggt och ligger i anslutning till bostadsområdet med ett tiotal hållplatslägen för buss. Här bor du bara 20 minuter från centrala Göteborg med bil eller buss. Det finns goda förbindelser med bussar.

Sevärdheter och aktiviteter

Kungälvs största och mest kända attraktion är förstås Bohus Fästning som ligger någon kilometer bort. Vägen dit är kantad av kulturella aktiviteter och smakfulla minnen som inte går någon förbi. Närmast ligger stadens mötesplats nummer ett – Mimers Hus som rymmer Kungälvs bibliotek, konsthall, teater och kulturskola. Efter det Strandgatan och nybakade dofter från Göteborgs Kex som bakat kakor sedan 1888. Parallellt slingrar sig den kullerstenlagda Västra Gatan genom historien och flera hundra år tillbaka i tiden med sina vackra låga trähus – mot Kungälv Kyrka och anrika Fars Hatt som ligger alldeles i anslutning till fästningen. För att inte tala om Marstrand som är en av västkustens allra största pärlor. Strosa på kajpromenaden, njut av de pittoreska fasaderna, upptäck alla mysiga butiker och konstutställningar samt restauranger och sköna bad. Eller varför inte Carlstens Fästning som är öns stolthet och största sevärdhet.

Du som gillar att röra på dig har nära till många olika motionsformer. En av de populärare är Fontins frilufts- och rekreationsområde som är hela 212 hektar stort. Här har du tillgång till en helt ny motionscentral som är naturskönt integrerad i den oändliga terrängen. Behöver du en riktig bensträckare kan det vara skönt att veta att Bohusledens 37 mil långa vandringsled från Lindome till Strömstad går förbi Motionscentralen Fontin och Grandalen. Är du golfare har du flera banor och klubbar att välja på i och kring Kungälv. Utöver det finns det dessutom gym och gruppträningsmöjligheter i närområdet. Samt inte minst sim- och ishallen Oasen för såväl stora som små simmare och skridskoåkare.

Anmäl intresse till Brf Murgrönan

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.