Ledig
Ledig

Objekt 3051 i Brf Kronhöjden

Det är lätt att älska livet i stan, gå på café eller titta på folklivet. Det är också härligt att vara den första som bor i en ny välplanerad 3:a med stor inglasad balkong, öppna vyer och hissavstånd till torget med all service du kan tänka dig. I Partille får du tillgång till båda. Med den beslutade nya zonindelningen ligger Partille i zon A där 10 minuters resa in till city kostar lika mycket som en resa inom centrala Göteborg. Behöver du P-plats har lägenheten förtur till garaget.

Bostadsfakta

Pris 3 800 000 kr
Rum 3 rum och kök
Area 79 kvm
Avgift 3 955 kr/mån
Våning 5 av 8
Status Ledig
Bostadsprojekt Brf Kronhöjden

Välkommen på privat visning

Du är välkommen att kontakta ansvarig säljare och boka en privat visning. I dagsläget har vi inga öppna visningar.

Kontakt

Therese Andersson
Fastighetsmäklare

Om bostaden

Kök

Köken är vitlackerade med belysning under väggskåp och utrustade med kyl och frys alt. kombinerad kyl/ frys, inbyggnadsmikro, ugn i bänkskåp under induktionshäll, integrerad spiskåpa samt diskmaskin i vitt utförande. Bänkskivan är i laminat med underlimmad diskbänk. Halvväggens överliggare är av kalksten, gäller vissa lägenheter enligt planlösningsblad.

Bad/tvätt

Helkaklat med vitmålat tak. Badrumsmöbel med spegelskåp och belysning. Krokar för handdukar och toalettpappershållare. Golvstående WC -stol i vitt porslin. Tvättmaskin och torktumlare alt. kombimaskin i 1 rok. Bänkskiva i laminat och väggskåp med belysning ovan maskiner, ej i 1 rok och 2 rok 52 kvm. Duschväggar och kombinerad handdukstork för både vatten och eldrift.

Rum

Vitmålade väggar och tak med golv i mattlackad ekparkett och sockel i ekfanér. Fönsterbänk av kalksten.

Balkong

Golv i betong och väggar i betong och fasadskivor målad enligt fasadkulör. Tak i betong alternativt kanalplast. Räcke i klarglas med handledare i aluminium och inglasning. Belysning på vägg och eluttag.

Uteplats, entrévåning

Marksten och tak av betong och vägg av betong målad enligt fasadkulör. Belysning på vägg och eluttag. Uteplats avgränsad med häck.

Parkering

Alla lägenheter kvar till försäljning har förtur till P-plats i garage.

Framtidens Partille

Partille kommun ska gå från att vara en ordinär förort till att bli en attraktiv och hållbar förstad. Förutom att Allum expanderar och skapar fler arbetstillfällen börjar den nya tidens Partille ta form. Det innebär många nya bostäder, spännande landskapsförändringar som till exempel lek- och aktivitetsparken vid Säveån, utbyggd kommunal service och ett modernt tilltalande centrum. Vi på Riksbyggen är stolta över att få vara med och bygga upp Partilles identitet som en hållbar kommun i framkant. 

Brf Kronhöjden är därför inte bara ett bostadshus. Det är ett landmärke och en symbol för det nya moderna Partille. Husen ligger nästan mitt på torget i anslutning till Allum med närheten till kollektivtrafik, buss och pendeltåg, och nära till service och butiker.

Anmäl intresse till Brf Kronhöjden

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Viktiga hållbarhetsåtgärder för Brf Kronhöjden

Här kan du bo och leva hållbart. För oss på Riksbyggen är hållbarhet både stort och litet - huset är byggt enligt Miljöbyggnad Silver som visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial vilket ger dig möjlighet att leva hållbart i vardagen.

Sedumtak
Uppsättning av fågelholkar
Växter för pollinering
   
Riksbyggens hållbarhetsarbete