Såld
Såld

Objekt 2034 i Brf Korseberg Strand

Fyra rum och kök i andra plan, öppen planlösning. Sjö & parknära utanför den inglasade balkongen med utsikt mot sjön Vassbotten.. Prel inflyttning november 2020. Till lägenheten hör carport med elbilsladdning och kallförråd utanför entrén. Driftkostnad ca 1 000 kr/mån (carport, hushållsel, varm- o kallvatten, fiber via föreningen vald leverantör)

Bostadsfakta

Rum 4 rum och kök
Area 91,0 kvm
Avgift 5 025 kr/mån
Våning 2 av 2
Status Såld
Bostadsprojekt Brf Korseberg Strand

Välkommen på privat visning

Du är välkommen att kontakta ansvarig säljare och boka en privat visning av vår visningslägenhet.

I dagsläget har vi inga öppna visningar.

Kontakt

Jan Rundberg
Fastighetsmäklare

Om bostaden

Kök

Skåpsinredning från Vedum med vita släta luckor och lådor, handtag i rostfritt stål och LED-belysning under väggskåp. Platinagrå bänkskiva av laminat med rak kant och underlimmad diskho. Köksblandare, krom. Köket är utrustat med infälld induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, kyl, frostfri frys, diskmaskin och spisfläkt, allt i vitt från Bosch.

Bad

Helkaklat med varmgrå klinker och vitt kakel med vitmålat tak. Vägghängd kommod från Vedum med lådor och tvättställ i vitt och spegel med belysning. Väggskåp från Vedum med vita släta luckor. Vit bänkskiva av laminat med rak kant. Golvmonterad WC-stol och duschväggar i klarglas med silverprofiler. Duschblandare och duschset, tvättställsblandare, handduks- och klädkrokar, toalettpappershållare och handdukstork, allt i krom. Tvättmaskin och torktumlare i vitt från Bosch.

Rum

Vitmålade väggar och tak och golv i ekparkett, 3-stav, mattlackad med golvsockel i ek.

Hall

Klinker enligt markering på ritning ca 1 m2 och därefter ekparkett, 3-stav, mattlackad. Skjutdörrsgarderober, spegeldörrar, profiler silver. Hylla och klädstång i vitt och hatthylla i ek/rostfri.

Parkering

Utanför entrén till varje hus finns kallförråd som hör till lägenheten samt cykelparkering under tak. Det finns en carportplats till varje lägenhet och i området finns det gästparkeringar.

 • Planerad

  Mars 2018
 • Säljstart Förtur

  15/11 2018
 • Säljstart

  Januari 2019
 • Byggstart

  Maj 2019
 • Inredningsval

  Hösten 2019
 • Inflyttning

  Prel. hösten 2020

Idyll vid vattnet och nära till skolor

I Korseberg Strand bor man i en idyllisk miljö – precis vid vattnet, grönska och naturlig rekreation - bara tre kilometer från centrala Vänersborg. Bostäderna är belägna nära till förskola och skolor, busshållplatser och Överby köpcentrum. Dessutom har man alla möjligheter till en aktiv fritid. Vi skapar ett boende som bjuder in till gemenskap och ett liv nära naturen. Precis utanför dörren möts man av Vassbotten och Vänerns badplatser Ursand, Skräcklan, Nordkroken och Sikhall – och i centrum ligger badanläggningen Vattenpalatset. Utöver Nygårdsängens naturreservat sträcker sig strandpromenaden bort mot centrum och Vänersborgs historiska kvarter.

Kommunikationer

Med bil tar man sig snabbt och enkelt till Trollhättan med hjälp av E45 – eller till Uddevalla via Riksväg 45. De som åker kollektivt har en hållplats precis i anslutning till området. Med buss 680 är man i Vänersborg centrum på fem minuter och med 65:an är du i Trollhättan centrum på en kvart. Kommunikationsläget och möjligheterna är bra även för dig som föredrar att gå eller cykla.

Anmäl intresse till Brf Korseberg Strand

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.