Ledig
Ledig

Objekt 3341 i Brf Korseberg Fjärd

Trivsam 3:a med fönster åt två väderstreck. Hall med skjutdörrsgarderob. Två rymliga sovrum med varsin skjutdörrsgarderob. Klädkammare. Extra WC. Helkaklat badrum med egen tvättavdelning med praktisk arbetsbänk och väggskåp för förvaring. Kök i vinkel på 12 kvm och vardagsrum på 28 kvm, utgång till inglasad balkong i sydväst. Separat förråd tillhör lägenheten. Preliminär inflytt våren 2023. I föreningen finns övernattningslägenhet, gemensamhetslokal, cykelförråd miljörum med återvinningscentral.

Bostadsfakta

Pris 2 400 000 kr
Rum 3 rum och kök
Area 84 kvm
Avgift 4 277 kr/mån
Våning 4 av 7
Status Ledig
Bostadsprojekt Brf Korseberg Fjärd

Välkommen på privat visning

Du är välkommen att ringa eller maila ansvarig säljare för att boka tid för egen visning eller om du har frågor om lägenheterna.

Kontakt

placeholder

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  14 Oktober
 • Säljstart

  Vinter 2020
 • Byggstart

  Mars 2021
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

   

Bo i naturen, 3 km till centrum

Som boende i Korseberg har du nära till det mesta. Sjön och naturen har du direkt utanför dörren, Vänersborgs centrum är bara tre kilometer bort. Gå, cykla eller åka kollektivtrafik, det är upp till dig.

Korseberg Fjärd är ett boende i en idyllisk miljö – precis vid vattnet, nära grönska och natur. Här finns alla möjligheter till en aktiv fritid. På promenadavstånd från bostaden ligger Vassbotten och flera badplatser. Här kan du också fiska eller utöva vattensporter. Många uppskattar också närheten till Onsjö Golfklubbs 18-hålsbana.

I Vänersborgs pittoreska och charmiga centrum blandas kultur och historia med stämningen längs gator, torg och parker. Mixen av mysigt belägna restauranger, bra shopping, service, gatumusikanter och Vänerns inramning ger staden dess gemytliga identitet.

Anmäl intresse till Brf Korseberg Fjärd

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.