Compact living när det är som allra bäst! Här erbjuds du en välplanerad och trivsam 1:a på 34 kvm med stor inglasad uteplats på 8 kvm och stenlagd uteplats. Båda uteplatserna ligger i sydvästligt läge. Hall med klinker och skjutdörrsgarderob. Helkaklat badrum med duschhörna och egen tvättavdelning (kombimaskin). Sovalkov med skjutdörrsgarderob. Kök från Vedum. Förråd tillhör lägenheten. I föreningen finns övernattningslägenhet, gemensamhetslokal, cykelförråd, miljörum med återvinningscentral.

Bostadsfakta

Pris 0 kr
Rum 1 rum och kök
Area 34 kvm
Avgift 0 kr/mån
Våning 1 av 7
Status Ledig
Bostadsprojekt Brf Korseberg Fjärd

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  Höst 2020
 • Säljstart

  Höst 2020
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

   

Bo i naturen, 3 km till centrum

Som boende i Korseberg har du nära till det mesta. Sjön och naturen har du direkt utanför dörren, Vänersborgs centrum är bara tre kilometer bort. Gå, cykla eller åka kollektivtrafik, det är upp till dig.

Korseberg Fjärd är ett boende i en idyllisk miljö – precis vid vattnet, nära grönska och natur. Här finns alla möjligheter till en aktiv fritid. På promenadavstånd från bostaden ligger Vassbotten och flera badplatser. Här kan du också fiska eller utöva vattensporter. Många uppskattar också närheten till Onsjö Golfklubbs 18-hålsbana.

I Vänersborgs pittoreska och charmiga centrum blandas kultur och historia med stämningen längs gator, torg och parker. Mixen av mysigt belägna restauranger, bra shopping, service, gatumusikanter och Vänerns inramning ger staden dess gemytliga identitet.

Anmäl intresse till Brf Korseberg Fjärd

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.