Ledig
Ledig

Objekt 3212 i Brf Korseberg Fjärd

HYRKÖP - denna lägenhet går ej att köpa utan erbjuds som hyrköp vilket i korthet innebär att du får hyra lägenheten med option att köpa den som bostadsrätt inom fem år. Du ska vara mellan 18-35 år för att kunna ta del av detta och ej äga eller hyra en lägenhet i första hand idag. Läs mer om hyrköp under dokument och kontakta mig om du vill veta mer om detta. Louise 0522-65 44 94 Preliminär inflytt våren 2023.

Bostadsfakta

Pris 925 000 kr
Rum 2 rum och kök
Area 40 kvm
Avgift 2 688 kr/mån
Våning 1 av 7
Status Ledig
Bostadsprojekt Brf Korseberg Fjärd

Välkommen på privat visning

Du är välkommen att ringa eller maila ansvarig säljare för att boka tid för egen visning eller om du har frågor om lägenheterna.

Kontakt

placeholder

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  14 Oktober
 • Säljstart

  Vinter 2020
 • Byggstart

  Mars 2021
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

   

Bo i naturen, 3 km till centrum

Som boende i Korseberg har du nära till det mesta. Sjön och naturen har du direkt utanför dörren, Vänersborgs centrum är bara tre kilometer bort. Gå, cykla eller åka kollektivtrafik, det är upp till dig.

Korseberg Fjärd är ett boende i en idyllisk miljö – precis vid vattnet, nära grönska och natur. Här finns alla möjligheter till en aktiv fritid. På promenadavstånd från bostaden ligger Vassbotten och flera badplatser. Här kan du också fiska eller utöva vattensporter. Många uppskattar också närheten till Onsjö Golfklubbs 18-hålsbana.

I Vänersborgs pittoreska och charmiga centrum blandas kultur och historia med stämningen längs gator, torg och parker. Mixen av mysigt belägna restauranger, bra shopping, service, gatumusikanter och Vänerns inramning ger staden dess gemytliga identitet.

Anmäl intresse till Brf Korseberg Fjärd

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.