Såld
Såld

Objekt 3121 i Brf Korseberg Fjärd

Trivsam 3:a med 8,5 kvm inglasad balkong i sydvästligt läge. Hall med skjutdörrsgarderob. Två sovrum med varsin skjutdörrsgarderob. Helkaklat badrum med egen tvättavdelning. Extra WC. Kök i vinkel på 13 kvm och vardagsrum på 30 kvm med utgång till balkongen. Separat förråd tillhör lägenheten. Preliminär inflytt våren 2023. I föreningen finns övernattningslägenhet, gemensamhetslokal, cykelförråd miljörum med återvinningscentral.

Bostadsfakta

Rum 3 rum och kök
Area 84 kvm
Avgift 4 277 kr/mån
Våning 2 av 5
Status Såld
Bostadsprojekt Brf Korseberg Fjärd

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Tisdag 28 september 12:00-14:00

Välkommen på privat visning. Tidsbokning krävs, mejla/ring för ttid. Adress Bryggvägen 1B Vänersborg

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Säljstart

  Vinter 2020
 • Byggstart

  Mars 2021
 • Inredningsval

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

  December 2022

Bo i naturen, tre km till centrum

Som boende i Korseberg har du nära till det mesta. Sjön och naturen har du direkt utanför dörren, Vänersborgs centrum är bara tre kilometer bort. Gå, cykla eller åka kollektivtrafik, det är upp till dig.

Korseberg Fjärd är ett boende i en idyllisk miljö – precis vid vattnet, nära grönska och natur. Här finns alla möjligheter till en aktiv fritid. På promenadavstånd från bostaden ligger Vassbotten och flera badplatser. Här kan du också fiska eller utöva vattensporter. Många uppskattar också närheten till Onsjö Golfklubbs 18-hålsbana.

I Vänersborgs pittoreska och charmiga centrum blandas kultur och historia med stämningen längs gator, torg och parker. Mixen av mysigt belägna restauranger, bra shopping, service, gatumusikanter och Vänerns inramning ger staden dess gemytliga identitet.

Anmäl intresse till Brf Korseberg Fjärd

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till