Ledig
Ledig

Objekt 5713 i Brf Guldäpplet

Mycket bra planerad gavelltrea på ca 84 kvm på våning 1 med inglasad balkong i västerläge. Ytterligare en balkong med östläge. Hall med klinkersyta. Kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning med fönster åt tre väderstreck. Generöst sovrum 1 ca 11 kvm med skjutdörrsgarderober. Sovrum 2 med skjutdörrsgarderob, möjlighet till frånvalsvägg till förmån för större vardagsrum. Helkaklat badrum med handdukstork, komfortvärmegolv, tvättmaskin, torktumlare. och tvättho. Gästtoalett.

Bostadsfakta

Pris 2 925 000 kr
Rum 3 rum och kök
Area 84 kvm
Avgift 4 527 kr/mån
Våning 1 av 4
Status Ledig
Bostadsprojekt Brf Guldäpplet

Boka privat visning

Välkommen att mejla eller ringa mig, Charlotte Berndtsdotter, för att boka en privat visning.

Kontakt

placeholder

 • Planerad

  Januari 2020
 • Säljstart

  19 mars 2021
 • Byggstart

   
 • Inflyttning

  Sommar 2023

Nyproduktion och nära till det mesta

När man bor i Södergården har man det mesta precis utanför dörren. Här ligger biograf, gym och bibliotek. Och bara några hundra meter från Södergården börjar Uddevalla centrum vilket innebär att man har ett ännu större utbud att tillgå. Här ligger mataffärer, shopping, restauranger och caféer. För att inte prata om närheten till bra kommunikationer. I området ligger även skolor för barn i alla åldrar. Parken förskola med sina tio avdelningar och Sommarhemsskolan F-9 ligger knappa kilometern bort.

Anmäl intresse till Brf Guldäpplet

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.