Ledig
Ledig

Objekt 5711 i Brf Guldäpplet

Genomgående bra planerad trea om 68 kvm på mark plan med inglasad uteplats i västerläge. Rymlig hall med skjutdörrsgarderob och klädkammare. Öppen planlösning mellan kök och vardagrum ger en social yta. Helkaklat badrum med komfortvärmegolv, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare och möjlighet att göra tillval på badkar. Sovrum 1 på ca 12 kvm med skjutdörrsgarerob, Sovrum 2 på ca 7 kvm.

Bostadsfakta

Pris 2 375 000 kr
Rum 3 rum och kök
Area 68 kvm
Avgift 3 881 kr/mån
Våning 1 av 4
Status Ledig
Bostadsprojekt Brf Guldäpplet

Boka privat visning

Onsdag 28 april 14:00-15:30

Välkommen att boka visningstid ringa eller maila säljaren.

Kontakt

placeholder

 • Planerad

  Januari 2020
 • Säljstart

  19 mars 2021
 • Byggstart

   
 • Inflyttning

  Sommar 2023

Nyproduktion och nära till det mesta

När man bor i Södergården har man det mesta precis utanför dörren. Här ligger biograf, gym och bibliotek. Och bara några hundra meter från Södergården börjar Uddevalla centrum vilket innebär att man har ett ännu större utbud att tillgå. Här ligger mataffärer, shopping, restauranger och caféer. För att inte prata om närheten till bra kommunikationer. I området ligger även skolor för barn i alla åldrar. Parken förskola med sina tio avdelningar och Sommarhemsskolan F-9 ligger knappa kilometern bort.

Anmäl intresse till Brf Guldäpplet

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.