Såld
Såld

Objekt 5632 i Brf Guldäpplet

Avskild tvåa ca 59 kvm med inglasad balkong i sydost på våning 3. Välkomnande hall med avhängning och ingång till klädkammare. Öppen planlösning med kök och vardagsrum i ett för social samvaro, utgång till inglasad balkong. Plats för rymlig matplats. Sovrum på ca 13 kvm ger gott om plats för en dubbelsäng, utgång till inglasad balkong, integrerade skjutdörrsgarderob för smart förvaring. Helkaklat badrum med komfortvärme, tvättmaskin och torktumlare, möjlighet att göra tillval på badkar.

Bostadsfakta

Rum 2 rum och kök
Area 59 kvm
Avgift 3 506 kr/mån
Våning 3 av 4
Status Såld
Bostadsprojekt Brf Guldäpplet

Boka privat visning

Tisdag 20 april 16:00-17:00

Välkommen att boka visningstid ringa eller maila säljaren.

Kontakt

placeholder

 • Planerad

  Januari 2020
 • Säljstart

  19 mars 2021
 • Byggstart

   
 • Inflyttning

  Sommar 2023

Nyproduktion och nära till det mesta

När man bor i Södergården har man det mesta precis utanför dörren. Här ligger biograf, gym och bibliotek. Och bara några hundra meter från Södergården börjar Uddevalla centrum vilket innebär att man har ett ännu större utbud att tillgå. Här ligger mataffärer, shopping, restauranger och caféer. För att inte prata om närheten till bra kommunikationer. I området ligger även skolor för barn i alla åldrar. Parken förskola med sina tio avdelningar och Sommarhemsskolan F-9 ligger knappa kilometern bort.

Anmäl intresse till Brf Guldäpplet

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.