Ledig
Ledig

Objekt 5611 i Brf Guldäpplet

Genonomgående bra planerad trea 72 kvm på våning 1 med inglasad balkong med västerläge och en frukostbalkong i österläge. Entréhall med. skjutdörrsgarderob. Separat vinkelkök med matplats, utgångt till balkong. Sovrum 1 på dryga 11kvm har ingång till klädkammare. Sovrum 2 med skjutdörrsgarderob. Helkaklat badrum med handdukstork, komfortvärmegolv och möjlighet att göra tillval på badkar.

Bostadsfakta

Pris 2 425 000 kr
Rum 3 rum och kök
Area 72 kvm
Avgift 4 079 kr/mån
Våning 1 av 4
Status Ledig
Bostadsprojekt Brf Guldäpplet

Boka privat visning

Välkommen att mejla eller ringa mig, Charlotte Berndtsdotter, för att boka en privat visning.

Kontakt

placeholder

 • Planerad

  Januari 2020
 • Säljstart

  19 mars 2021
 • Byggstart

   
 • Inflyttning

  Sommar 2023

Nyproduktion och nära till det mesta

När man bor i Södergården har man det mesta precis utanför dörren. Här ligger biograf, gym och bibliotek. Och bara några hundra meter från Södergården börjar Uddevalla centrum vilket innebär att man har ett ännu större utbud att tillgå. Här ligger mataffärer, shopping, restauranger och caféer. För att inte prata om närheten till bra kommunikationer. I området ligger även skolor för barn i alla åldrar. Parken förskola med sina tio avdelningar och Sommarhemsskolan F-9 ligger knappa kilometern bort.

Anmäl intresse till Brf Guldäpplet

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.