Reserverad
Reserverad

Objekt 5512 i Brf Guldäpplet

Effektiv och rymlig tvåa ca 50 kvm med inglasad balkong i nordvästläge på våning 1. Rymlig hall med skjutdörrsgarderober. Kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning för social samvaro. Köket utrustas med diskmaskin, självrengörande ugn och induktionshäll. Yteffektivt sovrum på dryga 9 kvm har integrerade skjutdörrsgarderob för smart förvaring. Helkaklat rymligt badrum med komfortvärme, tvättmaskin och torktumlare, möjlighet att göra tillval på badkar.

Bostadsfakta

Pris 1 625 000 kr
Rum 2 rum och kök
Area 50 kvm
Avgift 3 160 kr/mån
Våning 1 av 4
Status Reserverad
Bostadsprojekt Brf Guldäpplet

Boka privat visning

Välkommen att mejla eller ringa mig, Charlotte Berndtsdotter, för att boka en privat visning.

Kontakt

placeholder

 • Planerad

  Januari 2020
 • Säljstart

  19 mars 2021
 • Byggstart

   
 • Inflyttning

  Sommar 2023

Nyproduktion och nära till det mesta

När man bor i Södergården har man det mesta precis utanför dörren. Här ligger biograf, gym och bibliotek. Och bara några hundra meter från Södergården börjar Uddevalla centrum vilket innebär att man har ett ännu större utbud att tillgå. Här ligger mataffärer, shopping, restauranger och caféer. För att inte prata om närheten till bra kommunikationer. I området ligger även skolor för barn i alla åldrar. Parken förskola med sina tio avdelningar och Sommarhemsskolan F-9 ligger knappa kilometern bort.

Anmäl intresse till Brf Guldäpplet

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.