Försäljning pågår
Försäljning pågår

Brf Browallia

2 270 000–5 280 000 kr

Vi bygger lägenheter i Mölndals innerstad på 1-4 rum och kök och nu planerar vi för den tredje och sista etappen, Brf Browallia. Mölndals innerstad bjuder på ett levande cityliv med restauranger och shopping utanför dörren, här bor du som i innerstan med Göteborg C runt hörnet. Välkommen till din nya verklighet!

Fakta

Pris 2 270 000– 5 280 000 kr
Rum 1–4 rum och kök
Boarea 34–85 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • uppvärmning
 • fastighetsförvaltning
 • städning av gemensamma ytor
 • skötsel av gården
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

 • Hushållsel (mäts individuellt)
 • Kall- och varmvatten (mäts individuellt)
 • Val av TV, bredband, IP-telefoni (Telia öppen fiber)

  Vad används avgiften till
3 488–6 879 kr/mån
Våningar 5–7
Lägenheter 55
Status Försäljning pågår

Visningar

Tisdag 11 oktober 17:00-17:30

Välkommen till vår visningslägenhet på Broslättsgatan 29. Kontakta mäklaren för att boka en visning.

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetslöftet ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som till exempel arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Riksbyggens Trygghetslöfte

Bostadsrätter i Mölndals Innerstad

Nu kan drömmen om en ny lägenhet i innerstan bli sann snabbare än du vågat hoppas. I vår sista etapp i Mölndals Innerstad börjar vi bygga redan innan vi påbörjat försäljningen. Det innebär ett drygt halvår mellan säljstart och inflyttning. Ovanligt snabbt för dig som vill bli den första att flytta in i ett alldeles nytt och orört hem. Här finns allt från ettan som blir första egna hemmet, eller tvåan för nyblivna sambos, till treor och fyror för barnfamiljen eller dig som sålt huset när barnen flyttat hemifrån.

Färdiga inredningsval

Våra inredare har redan skapat lägenheter i olika utföranden med skiftande val av bänkskivor, kakel och färger på skåpluckor så att du kan välja en lägenhet i den stil du vill ha för att spegla din personlighet i ditt nya hem.

Levande cityliv

Mölndals Innerstad bjuder på ett levande cityliv med restauranger och shopping precis runt hörnet. I området finns en uppsjö av aktiviteter att sysselsätta sig med, och vill du ändå ta dig in till Göteborg C ligger den bara nio minuter bort med tåget.

Lägenheter med smart planlösning

Lägenheterna är välplanerade med smarta planlösningar och minst en balkong, flera har två balkonger i olika väderstreck för optimalt solläge och ljusinsläpp.

Grönskande innergård

Föreningen har även en grönskande innergård som bara de boende har tillgång till där du kan koppla av eller umgås med vänner. Även när du sitter på balkongen eller uteplatsen i din bostadsrätt har du fint blickfång över grönskan som ger en skön atmosfär och bjuder in till rofylld avkoppling.

Gemensamhetslokal och övernattningslägenhet

I Brf Browallia kommer du som boende att ha tillgång till tre lokaler som är gemensamma och kan nyttjas av samtliga tre föreningar i kvarteret: en gemensamhetslokal, en övernattningslägenhet och en lokal som kan nyttjas antingen som gemensamhetslokal eller övernattningslägenhet beroende på vilket behov du har. Lokalerna är perfekta att boka för barnkalas, styrelsemöte och andra privata tillställningar eller om du har gäster som vill ha tillgång till sin egen privata sfär när de är på besök hos dig. Boende i kvarteret kommer även ha tillgång till två tvättstugor.

Bilpool

Även om allt är inom gångavstånd finns det tillfällen då det är bra med bil. Bilpool är ett smidigt sätt att ha tillgång till bilens frihet när du behöver det och därför ingår medlemskap i bilpool under fem år för dig som bor i Brf Browallia.

Nära till allt

Här lever du ett bekvämt liv med närhet till allt. Du kommer hem från jobbet, landar hemma några minuter, sätter dig på balkongen och ser ut över innergårdens grönska. Sedan går du till den stora livsmedelsaffären och handlar till middagen. Affären ligger praktiskt nog i ditt kvarter - allt är nära. På helgen går du till gallerian som fått pris för trivsammaste galleria. Du gör några inköp och tar en fika med vännerna. Är det i stället nattlivet i Göteborg som lockar är det bara några minuter bort med tåget eller spårvagnen.

Miljöcertifierade och hållbara hem

Genom att använda Sweden Green Building Councils certifieringssystem Miljöbyggnad säkerställer vi högsta möjliga hållbarhetsnivå. Systemet baseras på svenska bygg- och myndighetsregler samt svensk byggpraxis och ger ett kvitto på nybyggnationers kvalitet när det gäller energi, inomhusmiljö och material. På så vis minskar vi användandet av ändliga resurser, ser till att du får ett sunt inneklimat och att ger dig samtidigt pengar över till annat tack vare den låga energianvändningen.

Vi ser alltid till hela samhällets krav på energieffektivitet, funktionalitet och hållbarhet. Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001 och ligger ofta långt före vad normerna föreskriver. Men nöjer oss inte där. Riksbyggens och Bonums ambition är att driva utvecklingen framåt och hela tiden höja ribban för vårt ekologiska, ekonomiska och sociala hållbarhetsarbete.

Hållbarhetsåtgärder för Brf Browallia

 • Miljöbyggnad Silver
 • Solceller 
 • Bilpool

Läs om vårt hållbarhetsarbete.

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Byggstart

  Oktober 2021
 • Säljstart

  2 maj 2022
 • Visningsbostad

  Vår 2022
 • Upplåtelse

  Kvartal 3 2022
 • Inflyttningsklart

  kvartal 1 2023

Se huset och välj bostad

 • Se lägenheternas placering i huset
 • Se lägenheternas solläge
 • Välj favoritbostad och anmäl intresse
Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Våning
Pris
Avgift
Status

En småstad full av liv

Mölndal, som alltid varit det trygga stället att bo på, har nu även blivit det roliga stället att bo på. En småstad full av liv och rörelse med nya Mölndal Galleria och det omgjorda torget som naturliga centralplatser. Torget har fått nytt liv med fiskbutiker och ostbutiker. Här kan du även äta en taco om andan skulle falla på. 

Till förvandlingen bidrar de 600 nya bostäder och 2 000 nya arbetsplatser som är på gång i Mölndals innerstad och de ännu fler som byggs i närheten. Mölndal blir ett ställe där människor är på väg till och från arbete, hem, fritid och nöjen, eller bara hänger runt, ett ställe där det finns mötesplatser, service och nöjen. Göteborg C ligger inte mer än nio minuter bort och med tåget och spårvagnen tar det 13 minuter till Korsvägen.

Anmäl intresse till Brf Browallia

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till