Sjömärket 1

Planerade nyproducerade bostadsrätter på Lillåudden, ett sjönära området med närhet till centrala Västerås. Välkommen till din nya verklighet!

 • 45 lägenheter

Sjömärket 1

Planerade nyproducerade bostadsrätter på Lillåudden, ett sjönära området med närhet till centrala Västerås. Välkommen till din nya verklighet!

 • 45 lägenheter
Planerat

Kontakt

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (13 st)

 • Planerad

  Höst 2019
 • Säljstart Förtur

  Höst 2020
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Visningsbostad

   
 • Inflyttning

   

Om projektet

Bostadsrätter i Västerås

Vid hörnet Sjömärkesgatan och Verksgatan planerar vi att bygga nya lägenheter – alla i bekväm bostadsrättsform. Här bor du med promenadavstånd till både stad och sjö. Du kan intresseanmäla dig redan idag för att få löpande information om bostadsprojektet. Planerad säljstart till hösten 2020.

Sjönära i Västerås

Lillåudden är ett nytt Mälarnära bostadsområde i Västerås. Området ligger inte bara nära den glittrande Mälaren utan Västerås centrum med dess rika utbud av service och kvällsliv ligger alldeles intill. Med en promenad över gång- och cykelbron når du Västerås central på cirka 10 minuter och de allra flesta bussanslutningarna passerar centrum och flera går via stationen. Du hittar även Konserthuset och centrum med shopping, kultur, restauranger och caféer bara någon minut därefter. På Lillåudden finns restaurang och pizzeria och ett stenkast intill finns Steam Hotell. Över bron - vid den närbelägna Östra Hamnen ligger mysiga fik och välbesökta restauranger.

Inför försäljningsstarten

Idag pågår utveckling av bostadsprojektet Sjömärket 1. Planritningar, priser och tidsplaner kommer att presenteras här på bostadssidan inför försäljningsstarten. Om du önskar mer information under byggets gång kan du intresseanmäla dig redan idag. Vill du få förtur vid försäljningsstarten är du välkommen att gå med i Riksbyggen Förtur.

 

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt. Du kan få framflyttad tillträdesdag, ersättning vid dubbel boendekostnad, frånträda köpet och mycket mer. Vi finns även med under en lång tid efter att bostäderna är inflyttade och stöttar föreningen.

Vår trygghetsfilosofi

Anmäl intresse till projektet Sjömärket 1

Säkra din plats i kön och få inbjudan till informationsmöten, säljstart och löpande information om vad som händer. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Vill du anmäla intresse för en specifik lägenhet? Kontakta säljaren direkt.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Tryggt att köpa från Riksbyggen

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning. Du får dessutom fem års garanti på din nya bostad.

Fördelar med nyproduktion
Upp