Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök
Slutsålt

Brf Sjökortet

Om projektet

Bostadsrätter i Lillåudden i Västerås

Alla lägenheter är sålda i Brf Sjökortet!

Utsikt mot Mälaren

Brf. Sjökortet byggs längs med Lillåuddsallén och alla 28 lägenheter får generösa inglasade balkonger i syd/väst läge och sjöutsikt mot Mälaren! Standarden i lägenheterna är hög med fina materialval som ger en sval, modern skandinavisk känsla.

I huset kommer det att finnas en gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter och föreningen kommer även få en stor gemensam gård med plats för härligt umgänge.

Läs mer

När formspråk och material valts ut till Brf Sjökortets lägenheter, är det friskt nytänkande och modern, långlivad design somfått stå i fokus. Lägenheterna är omsorgsfullt inredda för framtiden,med hållbara material som vitpigmenterad ekparkett, ljusgråklinkers och fönsterbänkar i finslipad natursten. Inga kortlivadeoch tidstypiska detaljer som känns omoderna så snart nya modeflugorseglar upp på trendhimlen, bara genomtänkt design, somkommer att kännas lika aktuell vid inflyttning som 10 år senare.

Köken på Brf Sjökortet kommer bli något alldeles extra! Stilrena vita luckor och vitt kakel i satt i halvförband. Blandare i hög kvalitet och innovativ design från Tapwell samt kvalitetsvitvaror från Siemens.  Valet av bänkskiva föll på den extremt hållbara kompaktlaminatskivan, som på kort tid blivit arkitekternas favorit och kökstillverkarnas trumfkort. Den är endast 12 mm tunn och ger ett lätt och luftigt intryck, vilket passar utmärkt i detta minimalistiska kök. Köket har ett stort ljusinsläpp, ljusa, fina trägolv samt en takhöjd på hela 2,60.

Lillåudden har blivit ett begrepp i Västerås. Hit går man för en skön promenad eller för en cykel- eller joggingtur. Vattnet, vyerna mot staden och de moderna byggnaderna gör promenaden levande. Den som söker sig till Lilllåudden för att bo, njuter ett centralt läge och ett modernt boende.

Utsikt som lever året om

Med Mälaren utanför kan du njuta av ett omväxlande panorama. Årstider, väder och folkliv till sjöss och lands. Flanörer, båtar och isjakter som passerar. Sommarmoln som färdas över den glittrande fjärden. Naturnära upplevelser blir dina varje dag.

Nära till sol och bad

Strax utanför huset finns en solbrygga med badstege, på promenadavstånd ligger de populära baden vid Framnäs och Lögarängen, och hösten 2014 öppnar Sveriges häftigaste upplevelsebad några kvarter bort. Vill du gå lite längre eller cykla en sväng tar du dig naturskönt och enkelt längs Mälaren till Björnön med dess rikedom av natur och stränder.

Nära till lugn, kommunikationer och utbudet i city

Ett lugnt läge nära det mesta är Lillåuddens magiska kombination. Du har cityutbudet på gångavstånd samtidigt som naturen och promenadstråken ligger utanför dörren. Som pendlare får du praktiskt nära till centralen med tåg och bussar. Föredrar du bil är du snabbt ute på E18.

Vid den närbelägna Östra Hamnen ligger mysiga fik och välbesökta restauranger. Ett eldorado för flanörer på sommarhalvåret. Och strax intill går turbåtarna och Elbafärjan som gör Mälarens alla upplevelser lättillgängligt.

Plats för barnen

Fyrtornet är Lillåuddens egen förskola. Byggd 2010 i två plan med fina lekytor och utegårdar erbjuder den goda möjligheter. På området finns flera lekplatser och strax intill ligger skogen med den välbesökta Himlabacken för pulkaåkare i alla åldrar. Den sparsamma och lugna biltrafiken gör Lillåudden till en trygg miljö för utevistelse. I närområdet finns ett flertal skolor som Kunskapsskolan, Fryxellska skolan, Viksängsskolan, Ekbergaskolan och Västerås Waldorfsskola.

Rekreation och fysiska aktiviteter

Det sjönära läget lockar till många till vardagsrörelse längs de fina cykel- och gångbanorna som löper längs Mälaren. Parkbänkar invid strandpromenaden inbjuder till vilopauser och utblick över vattnet. Vackra vinterdagar kan du snöra på dig långfärdsskridskorna utanför dörren och bege dig ut på en åktur. Vill du motionera mera har Sveriges största folkrörelse, Friskis & Svettis, en av sina fina anläggningar på gångavstånd. Och har du båt ligger småbåtshamnarna nära.

Bilder

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

Projektfakta

Byggnadsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält