Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök
Slutsålt

Brf Mariestrand 5

Om projektet

Bostadsrätter i Nydalaområdet i Umeå

Alla lägenheter är sålda i Brf Mariestrand 5!

Bevämt naturnära.

Brf Mariestrand 5 består av två fyravåningshus med 40 välplanerade och genomtänkta lägenheter. De ljusa och öppna lägenheterna är utformade så att varje kvadratmeter tas tillvara på bästa sätt. Med det menar vi att de större ytorna finns där du vill vara, i sovrum, vardagsrum och kök. Till exempel har även de fina ettorna ett väl avskilt utrymme att placera sängen i.

Brf Mariestrand 5 erbjuder ett naturskönt läge vid populära Nydalaområdet där bad, fiske, sport och friluftsliv förenas. Här finns såväl badpark som naturbad med sandstrand som äventyrspark, 4H-gård och promenadväg runt hela sjön.

Här kan du förverkliga din bostadsdröm genom att flytta in en helt nybyggd lägenhet med ett naturnära läge. Dessutom har du bekväma gång- och cykelavstånd till två av Norrlands största arbetsplatser, Umeå Universitet och Norrlands Universitetssjukhus.

Läs mer

I det absoluta närområdet finns Mariehems centrum med bland annat välsorterad mataffär, restauranger bibliotek och apotek. Till stadens puls är kommunikationerna väldigt goda och känner du för det tar du enkelt cykeln till city.

Du bor centralt med bekväma gång- eller cykelavstånd till köpcenter samt två av Norrlands största arbetsplatser, Umeå Universitet och Norrlands Universitetssjukhus. Samtidigt finns bra kommunikationer med Umeå centrum. För barnfamiljen finns ett flertal förskolor och skolor i närområdet.

Bilder

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

 • Icon Planerad Dot
 • Icon Säljstart Förtur Dot
 • Icon Säljstart Dot
 • Icon Byggstart Dot
 • Icon Visningslägenhet Dot
 • Icon Inredningsval Dot
 • Icon Inflyttning Dot

Projektfakta

Byggnadsbeskrivning

 • Toggle

  Förtur till våra nybyggda bostäder

  Riksbyggen Förtur

  Riksbyggen Förtur är en möjlighet för dig att se och välja nyproducerade bostäder i bostadsrätt och äganderätt innan de finns tillgängliga för allmänheten. För bara 200 kronor per person och år ökar du dina möjligheter att hitta din drömbostad i framtiden.

  Du samlar dina poäng över tid, och ju fler poäng du har, desto större chans har du att välja just den bostad som du vill ha i ett projekt. Genom att vara med i Riksbyggen Förtur får du förhandsinformation om de projekt du anmält intresse för. Du gör en anmälan till det eller de projekt du vill ha mer information om. 

  Villkor Riksbyggen Förtur