Ledig
Ledig

Objekt 2161 i Brf Södra Hammarötassen

Fakta

Pris 2 975 000 kr
Rum 4 rum och kök
Boarea 81 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • uppvärmning
 • fastighetsförvaltning
 • skötsel av gemensamma ytor
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • ekonomisk förvaltning
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

 • kall- och varmvatten (mäts individuellt)
 • hushållsel (mäts individuellt)
 • carport
 • TV/tele/bredband (till egen vald fiberleverantör)

Driftskostnader uppskattas till cirka 1 200– 1 600 kr/mån och kan variera beroende på hur många som bor och levnadsvanor.

Vad används avgiften till

5 910 kr/mån
Våning 1 av 2
Status Ledig
Bostadsprojekt Brf Södra Hammarötassen

Välkommen på visningsdagen

Söndag 25 september 12:00-14:00

Välkommen till vår visningsbod, längst ner på Annebergsvägen, intill cykelvägen.

Rumsbeskrivning

Rum

Rummen har vitmålade väggar och socklar. Golven har mattlackad ekparkett.

Kök

Skåpinredning från Vedum med vita släta luckor och lådor, handtag i stål. Bänkskiva av laminat. LED-belysning under väggskåp. Köksblandare, krom. Vitvaror från Bosch. Infälld induktionshäll. Inbyggnadsugn, vit. Inbyggnadsmikro, vit. Kyl, vit. Frostfri frys vit. Diskmaskin, vit.
Läckageskydd under vaskskåp, diskmaskin, kyl och frys. Spisfläkt utdragbar rostfri front. 

Badrum/tvätt

Golv med grå klinkerplattor och väggar med vita kakelplattor.
Golvstående WC-stol. Spegelskåp med belysning, vägghängd vit kommod från Vedum. Tvättmaskin och torktumlare från Bosch, vita. Bänkskiva av laminat. Duschväggar i klarglas, med silverprofil. Duschblandare och duschset, krom. Handdukskrokar, borstad
krom. Toalettpappershållare, borstad krom.
Takbelysning. Handdukstork, krom. Bänkskiva av laminat med rak kant. Väggskåp från Vedum med vita släta luckor. Bänkbelysning, LED. 

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Säljstart

  22 juni 2022
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

  Prel. kv3 2024

Närhet till både natur och stad

Hammarö ligger söder om Karlstad och är, precis som det låter, en ö i norra delen av Vänern. Lägenheterna omges av klippor och glittrande vatten.

Hammarö kommun är en av Sveriges till ytan minsta kommuner med drygt 16 000 invånare. Storstadspulsen i Karlstad, bara några kilometer bort, bidrar till känslan av att här är det nära till allt. Som boende i närheten av Karlstad har du närhet till vatten och stad. Det är just därför många väljer att bo på Hammarö. Ett dopp i Vänern är aldrig längre bort än tio minuter. På vintern förvandlas Vänern till en fantastisk plats för långfärdsskridskor eller för att pimpla. Europas tredje största insjö erbjuder underbara promenader utmed stranden eller klipporna men också fiskeupplevelser. Strax bredvid finns det vandringsleder, naturreservat och ett rikt fågelliv. För den golfintresserade ligger Hammarö golfklubb med 18-hålsbana alldeles vid Vänerns strand.

Det mesta finns inom bekvämt avstånd på Hammarö. Närmaste centrum är Skoghall, där finns allt från matbutiker till fiskrökeri och inredningsbutiker. I Lillängshamnen finns en fin fiskaffär där du köpa färsk och rökt insjöfisk, löjrom med mera.

Mycket att göra i Karlstad

För den som söker ett ännu större utbud är Karlstad bara några kilometer bort. En stad som närmar sig 100 000 invånare. Här finns stor valfrihet när det gäller shopping, restauranger, sport, upplevelser och nöjen. Dessutom har Karlstad ett eget universitet.

Skolor

Bärstaskolan går de minsta barnen, förskoleklass, årskurs 1-6. Från lägenheterna i Hammarötassen tar man sig enkelt till skolan med bil eller cykel i vuxet sällskap. Inom gång- och cykelavstånd ligger Hammarlundens skola med förskoleklass, låg-, mellan- och högstadieskola.

Kommunikationer

Busstrafiken i Hammarö kommun sköts av Värmlandstrafik och är väl utbyggd. Med bil tar det fem minuter till Skoghalls centrum och till Karlstad cirka tio minuter. Under juni, juli och augusti går det båtbussar från Lövnäs till Mariebergsskogen i Karlstad. Vill man njuta av den vackra skärgården tar man sig enkelt till Jäverön eller Västra Långholmen.

Anmäl intresse till Brf Södra Hammarötassen

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till