Försäljning pågår
Försäljning pågår

Brf Södra Hammarötassen

2 125 000–3 500 000 kr
Anmäl intresse

Försäljningen pågår av lägenheterna i Brf Södra Hammarötassen – moderna och ljusa bostäder på 66-91m² med villakänsla. De ligger på populära Hammarö, strax utanför Karlstad. Här bor du naturnära med skogspartier inpå knuten endast en kort cykeltur från bad och service. Välkommen till en skärgårdsnära verklighet!

Fakta

Pris 2 125 000– 3 500 000 kr
Rum 2–4 rum och kök
Boarea 66–91 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • uppvärmning
 • fastighetsförvaltning
 • skötsel av gemensamma ytor
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • ekonomisk förvaltning
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

 • kall- och varmvatten (mäts individuellt)
 • hushållsel (mäts individuellt)
 • carport
 • TV/tele/bredband (till egen vald fiberleverantör)

Driftskostnader uppskattas till cirka 1 200– 1 600 kr/mån och kan variera beroende på hur många som bor och levnadsvanor.

Vad används avgiften till

4 922–6 560 kr/mån
Våningar 2
Lägenheter 32
Status Försäljning pågår
Visningar

Visningar

Måndag 5 december kl. 16:30-17:30

Välkommen på privat visning. Tidbokning krävs maila/ring för tid. Adress: Annebergsvägen på Hammarö

Välkommen på visning och vår visningsbod där du kan titta på husmodellen över området. Tidsbokning krävs. Adress för visningen: längst ner på Annebergsvägen

Måndag 19 december kl. 16:30-17:30

Välkommen på privat visning. Tidbokning krävs maila/ring för tid. Adress: Annebergsvägen på Hammarö.

Planering pågår
Säljstart
22 juni 2022
Byggstart
Inredningsval
Upplåtelse
Inflyttningsklart
Prel. kv3 2024

Bostadsrätter på Hammarö

Försäljning pågår

Försäljningen fortsätter nu på den öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare Linnea Grahn angående den specifika lägenhet som du önskar innan någon annan hinner före.
Du får gärna komma på visning i vår visningsbod och ta del utav den fysiska husmodellen och titta på planlösningen. Visningsboden står uppställd längst ner på Annebergsvägen. Visningstiderna hittar du i rutan ”Visningar”, där du kan se samtliga tillfällen. Tidsbokning krävs för visning. Ring 0722-10 48 45 eller mejla Linnéa Grahn och boka din visning.

Du kan följa försäljningen via prislistan längre ner på sidan eller via funktionen lägenhetsväljare där du ser vilka lägenheter som blir reserverade och sålda.

I vår säljbroschyr hittar du all fakta och planlösningar. Låt dig inspireras och hitta din favoritlägenhet.

Inredningsportalen

Gällande inredningen har vi tagit fram olika designlinjer för kök och badrum, dels ett grundutförande men även olika möjliga tillval som finns i Riksbyggens inredningsportal. Vi har valt Vedum och då ingår inte linjerna Kontrast och Ikon.

Priser och ytterligare några projektanpassade tillval kommer att presenteras i samband med inredningsstarten som påbörjas några månader efter byggstart.

Om Brf Södra Hammarötassen

Vi fortsätter utveckla Hammarötassen med 32 nya bostadsrätter. Den första etappen har varit väldigt populär och nu har du har en sista chans till en nybyggd bostadsrätt i området - i Brf Södra Hammarötassen.

Vi kommer bygga samma hustyp som i tidigare etapp men nu med inglasade balkonger och uteplatser. Välj mellan 2-4 rum och kök fyllda av ljus och rymd. Husen byggs i tvåplanshus med bara fyra lägenheter per hus i den gröna omgivningen blir villakänslan påtaglig. Till varje lägenheten hör ett kallförråd i sidobyggnad samt en carport med motorvärmare. Uppställningsplats för cyklar under tak.

Alla lägenheter har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här har vi tänkt extra mycket på lägenheternas rymd, ljusaxlar och fönstersättningar för maximera ljus- och naturinsläpp.

Hållbarhetsåtgärder

 • Svanenmärkt
 • Sedum tak och odlingar
 • Cykelparkering, både med och utan tak
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

 • Svanenmärkt
 • Sedum tak och odlingar
 • Cykelparkering, både med och utan tak
Om vårt hållbarhetsarbete

Visningslägenhet Korseberg, Vänersborg

För inspiration har vi tagit fram en film från vår visningslägenhet i Korseberg, Vänersborg. Där har vi redan uppfört dessa hus och lägenheter tidigare. Det du ser är en 4:a om 91 kvm, men då planlösningen i samtliga rum utom de mindre sovrummen är densamma för alla lägenhetsstorlekar kan du se hur lägenheten kommer bli oavsett vilken storlek du är intresserad av.

Bostadsväljaren

Se området och välj bostad

Här kan du titta på huset och hitta din favoritlägenhet.

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Våning
Pris
Avgift
Status

Närhet till både natur och stad

Hammarö ligger söder om Karlstad och är, precis som det låter, en ö i norra delen av Vänern. Lägenheterna omges av klippor och glittrande vatten.

Hammarö kommun är en av Sveriges till ytan minsta kommuner med drygt 16 000 invånare. Storstadspulsen i Karlstad, bara några kilometer bort, bidrar till känslan av att här är det nära till allt. Som boende i närheten av Karlstad har du närhet till vatten och stad. Det är just därför många väljer att bo på Hammarö. Ett dopp i Vänern är aldrig längre bort än tio minuter. På vintern förvandlas Vänern till en fantastisk plats för långfärdsskridskor eller för att pimpla. Europas tredje största insjö erbjuder underbara promenader utmed stranden eller klipporna men också fiskeupplevelser. Strax bredvid finns det vandringsleder, naturreservat och ett rikt fågelliv. För den golfintresserade ligger Hammarö golfklubb med 18-hålsbana alldeles vid Vänerns strand.

Det mesta finns inom bekvämt avstånd på Hammarö. Närmaste centrum är Skoghall, där finns allt från matbutiker till fiskrökeri och inredningsbutiker. I Lillängshamnen finns en fin fiskaffär där du köpa färsk och rökt insjöfisk, löjrom med mera.

Mycket att göra i Karlstad

För den som söker ett ännu större utbud är Karlstad bara några kilometer bort. En stad som närmar sig 100 000 invånare. Här finns stor valfrihet när det gäller shopping, restauranger, sport, upplevelser och nöjen. Dessutom har Karlstad ett eget universitet.

Skolor

Bärstaskolan går de minsta barnen, förskoleklass, årskurs 1-6. Från lägenheterna i Hammarötassen tar man sig enkelt till skolan med bil eller cykel i vuxet sällskap. Inom gång- och cykelavstånd ligger Hammarlundens skola med förskoleklass, låg-, mellan- och högstadieskola.

Kommunikationer

Busstrafiken i Hammarö kommun sköts av Värmlandstrafik och är väl utbyggd. Med bil tar det fem minuter till Skoghalls centrum och till Karlstad cirka tio minuter. Under juni, juli och augusti går det båtbussar från Lövnäs till Mariebergsskogen i Karlstad. Vill man njuta av den vackra skärgården tar man sig enkelt till Jäverön eller Västra Långholmen.

Anmäl intresse till Brf Södra Hammarötassen

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp