Såld
Såld

Objekt 1083 i Brf Norra Hammarötassen

Bra planerad lägenhet på plan 2 av 2 med rymlig balkong. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum erbjuder gott om utrymme för matplats. Badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Förråd i sidobyggnad samt en carport med motorvärmare. Fantastiskt läge på Hammarö med lummiga skogspartier inpå knuten endast en kort cykeltur från bad.

Bostadsfakta

Rum 3 rum och kök
Boarea 77 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • uppvärmning
 • fastighetsförvaltning
 • städning av gemensamma ytor
 • skötsel av gården
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

 • hushållsel
 • förbrukning av varm- och kallvatten som mäts individuell
 • bredband, grundutbud TV, fast IP-telefoni
 • parkering i carport

  Totala kostnad för dessa driftskostnader ligger mellan 1000-1300 kr/mån beroende på storlek på lägenhet och levnadsvanor.  Vad används avgiften till
5 522 kr/mån
Våning 2 av 2
Status Såld
Bostadsprojekt Brf Norra Hammarötassen

Välkommen på visning

Välkomna att boka tid för visning i vår visningsbod.

Rum

Rummen har vitmålade väggar och socklar. Golven har matlackad ekparkett.

Kök

Vitvaror från Bosch. Infälld induktionshäll. Inbyggnadsugn, vit. Inbyggnadsmikro, vit. Kyl, vit. Frostfri frys vit. Diskmaskin, vit. Läckageskydd under vaskskåp, diskmaskin, kyl och frys.
Spisfläkt utdragbar rostfri front.
Stänkskydd av vitt kakel. 
Skåpinredning från Vedum med vita släta luckor och lådor, handtag i rostfritt stål. Platinagrå bänkskiva av laminat med rak kant och underlimmad diskho. LED-belysning under väggskåp. Köksblandare, krom, med diskmaskinsavstängning. Städskåp. 

Dusch/WC/Tvätt

Grå matt klinker på golven och vitt matt kakel på väggarna. Golvmonterad WC-stol.
Vägghängd kommod från Vedum med lådor och tvättställ, vita. Tvättställsblandare, krom. Spegel med belysning.
Duschväggar i klarglas med silverprofil. Duschblandare och duschset, krom.
Handdukskrokar, borstad krom. Toalettpappershållare, borstad krom. Takbelysning. Handdukstork, krom. Vit bänkskiva av laminat med rak kant.
Väggskåp från Vedum med vita släta luckor. Bänkbelysning, LED.  Tvättmaskin och torktumlare från Bosch, vita.

placeholder

 • Planering pågår

  2018
 • Säljstart

  Augusti 2019
 • Byggstart

  Oktober 2021
 • Upplåtelse

  2022
 • Inflyttningsklart

  Prel. feb 2023

Närhet till Vänerns vatten

Hammarö är, precis som det låter, en ö i norra delen av Vänern söder om Karlstad. Bostäderna omges av klippor och glittrande vatten. Samtidigt är det en av Sveriges till ytan minsta kommuner med drygt 16 000 invånare. Storstadspulsen i Karlstad, bara några kilometer bort, bidrar till känslan av att här är det nära till allt. Som boende i närheten av Karlstad har du närhet till vatten och stad. Det är just därför många väljer att bosätta sig på Hammarö. Ett dopp i Vänern är aldrig längre bort än tio minuter. På vintern förvandlas Vänern till en fantastisk plats för långfärdsskridskor eller för att pimpla. Europas tredje största insjö erbjuder underbara promenader utmed stranden eller klipporna men också fiskeupplevelser. Strax bredvid finns det vandringsleder, naturreservat och ett rikt fågelliv. För den golfintresserade ligger Hammarö golfklubb med 18-hålsbana alldeles vid Vänerns strand.

Det mesta finns inom bekvämt avstånd på Hammarö. Närmaste centrum är Skoghall, där finns allt från matbutiker till fiskrökeri och inredningsbutiker. I Lillängshamnen finns en fin fiskaffär där du köpa färsk och rökt insjöfisk, löjrom med mera.

Mycket att göra i Karlstad

För den som söker ett ännu större utbud är Karlstad bara några kilometer bort. En stad som närmar sig 100 000 invånare. Här finns stor valfrihet när det gäller shopping, restauranger, sport, upplevelser och nöjen. Dessutom har Karlstad ett eget universitet.

Skolor

2015 invigde man en ny skola på Bärsta. På Bärstaskolan går de minsta barnen, förskoleklass, 1-6 år. Från lägenheterna i Hammarötassen tar man sig enkelt till skolan med bil eller cykel i vuxet sällskap. Inom gång- och cykelavstånd ligger Hammarlundens skola med förskoleklass, låg-, mellan- och högstadieskola.

Kommunikationer

Busstrafiken i Hammarö kommun sköts av Värmlandstrafik och är väl utbyggd. Med bil tar det fem minuter till Skoghalls centrum och till Karlstad cirka tio minuter. Under juni, juli och augusti går det båtbussar från Lövnäs till Mariebergsskogen i Karlstad. Vill man njuta av den vackra skärgården tar man sig enkelt till Jäverön eller Västra Långholmen.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till