Slutsålt
Slutsålt

Radhusblicken 2

4 200 000–5 450 000 kr

Nästa efterlängtade etapp i vårt hemtrevliga kvarter i Gamla Uppsala. 14 charmiga radhus med egen trädgård. Inflyttning planerad till juni 2021. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Pris 4 200 000–5 450 000 kr
Rum 4–5 rum och kök
Area 119,5–135 kvm
Bostäder 14
Status Slutsålt

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Radhus i Gamla Uppsala

Bo med egen trädgård i mysiga Fornby i vårt nya kvarter Radhusblicken som ligger på Greta Arvidssonsväg i Gamla Uppsala. Här bygger vi radhus med äganderätt. Radhusen är på 119,5 och 135 kvadrat med generöst master bedroom ovanpå en praktisk carport.

Husen har en modern arkitektur med touch av funkis. Fönstersättningen är avskalad med generöst ljusinsläpp. Fasaderna är klädda med både liggande och stående träpanel, för att skapa enhetlighet men också variation. Kulörerna går i gråa nyanser med accentfärger i grönt. För att ge området ännu mer karaktär och färg ger vi vissa hus en omvänd färgsättning – med fasader i grönt och detaljer i grått. Bebyggelsen får en böljande placering som ger hela kvarteret ett mjukt och välkomnande intryck.

Familjevänlig nyproduktion

Att göra planlösningar som passar familjer kräver lite extra omtanke. I Radhusblicken i Uppsala har vi byggt in en rad barnvänliga lösningar som till exempel att ge hallen lite extra plats för en vagn. Vi har även gjort planlösningen flexibel. Både på entréplan och övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum – så att ni kan bo kvar även om familjen växer.

Standarden är hög. Det märker du redan när du kliver innanför ytterdörren på Greta Arvidssonsväg. Hallen har klinkers och skjutdörrsgarderob med spegelvägg. Köket är inrett med bekvämligheter som induktionshäll, ugn och mikro i högskåp samt fullutdragslådor med dämpning. Ännu snyggare blir det med rostfria vitvaror, helintegrerad diskmaskin och infällda spotlights i taket. Badrummen är helkaklade med komfortvärme i golvet, så du slipper frysa om fötterna efter morgonduschen. Det större badrummet på nedre plan har tvättmaskin och torktumlare.

Det ljusa vardagsrummet öppnar sig mot köket där du får plats med ett matbord alldeles vid fönstret. Förutom en uteplats på framsidan och en grönskande trädgård med altan på baksidan har du dessutom en balkong en trappa upp. Välj uteplats efter väder, vind och humör.

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  30 November
 • Säljstart

   
 • Byggstart

  April 2020
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

  Juni 2021

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Pris
Status

Allt du behöver på nära håll

Som boende i nya delen av Gamla Uppsala har du naturen inpå knuten med öppna fält och fina strövområden. Fornminnestäta Gamla Uppsala ligger en bit bort och bjuder på spännande historia och picknickvänliga kullar. Vill ni göra en utflykt med hela familjen rekommenderas Gränby 4H-gård några kilometer bort. Vad sägs om att ta hem ett paket färska ägg till pannkakssmeten?

På gångavstånd finns även förskolor, skolor och mataffär samt Heidenstams torg med restaurang, kiosk, frisörer, postombud och gym. Önskar du ännu större utbud ligger Uppsalas andra stadskärna Gränbystaden, på cykelavstånd. Här finns Gränby Centrum med butiker, restauranger och biograf. I Gränbystaden planeras även nya Uppsala Event Center, en av Europas modernaste arenor för sport och andra evenemang.

I vårt kvarter finns smidiga påfarter för bilpendlare men också bra kollektivtrafik och välbyggda cykelbanor, för dig som gärna trampar in till stan.