Radhusblicken 2

Nästa efterlängtade etapp i vårt hemtrevliga kvarter i Gamla Uppsala. 14 charmiga radhus med egen trädgård. Välkommen till din nya verklighet!

 • Greta Arvidssonsväg
 • 14 bostäder

Radhusblicken 2

Nästa efterlängtade etapp i vårt hemtrevliga kvarter i Gamla Uppsala. 14 charmiga radhus med egen trädgård. Välkommen till din nya verklighet!

 • Greta Arvidssonsväg
 • 14 bostäder
Försäljning pågår

Fakta

 • Rum 4-5 rum och kök
 • Pris 4 200 000-5 450 000 kr

Visningar

Mån 20 jan kl 16:30 - 17:00

Greta Arwidssonsväg, välkommen på visning!

+ Visa fler bilder (11 st)

Kontakt

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  30 November
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Visningsbostad

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

  Vår 2021

Om bostadsprojektet

Radhus i Gamla Uppsala

Radhusblicken är ett kvarter där familjen kan växa – år ut och år in. Här bor du med egen trädgård och bekväma lösningar innanför tröskeln. Mellan husen kan barnen springa som de vill, från gård till gård. Dessutom ligger kvarteret granne med en förskola, bekvämt eller hur!

Bo med egen trädgård i mysiga Fornby 

Vårt nya kvarter Radhusblicken ligger på Greta Arvidssonsväg i Fornby, Gamla Uppsala. Här bygger vi radhus med äganderätt. Radhusen är på 119,5 och 135 kvadrat med generöst master bedroom ovanpå en praktisk carport.

Husen har en modern arkitektur med touch av funkis. Fönstersättningen är avskalad med generöst ljusinsläpp. Fasaderna är klädda med både liggande och stående träpanel, för att skapa enhetlighet men också variation. Kulörerna går i gråa nyanser med accentfärger i grönt. För att ge området ännu mer karaktär och färg ger vi vissa hus en omvänd färgsättning – med fasader i grönt och detaljer i grått. Bebyggelsen får en böljande placering som ger hela kvarteret ett mjukt och välkomnande intryck.

Familjevänlig nyproduktion

Att göra planlösningar som passar familjer kräver lite extra omtanke. I Radhusblicken i Uppsala har vi byggt in en rad barnvänliga lösningar som till exempel att ge hallen lite extra plats för en vagn. Vi har även gjort planlösningen flexibel. Både på entréplan och övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum – så att ni kan bo kvar även om familjen växer.

Standarden är hög. Det märker du redan när du kliver innanför ytterdörren på Greta Arvidssonsväg. Hallen har klinkers och skjutdörrsgarderob med spegelvägg. Köket är inrett med bekvämligheter som induktionshäll, ugn och mikro i högskåp samt fullutdragslådor med dämpning. Ännu snyggare blir det med rostfria vitvaror, helintegrerad diskmaskin och infällda spotlights i taket. Badrummen är helkaklade med komfortvärme i golvet, så du slipper frysa om fötterna efter morgonduschen. Det större badrummet på nedre plan har tvättmaskin och torktumlare.

Det ljusa vardagsrummet öppnar sig mot köket där du får plats med ett matbord alldeles vid fönstret. Förutom en uteplats på framsidan och en grönskande trädgård med altan på baksidan har du dessutom en balkong en trappa upp. Välj uteplats efter väder, vind och humör.

Läs mer

Välkommen ut i det gröna!

I Radhusblicken i Uppsala har alla radhus en egen generös trädgård med trädäckad altan, gräsmatta och fruktträd. För dig med gröna fingrar finns gott om plats till ett eget trädgårdsland.

Tomterna ramas in av lägre buskar mot grannarna, men öppnar sig mot de stora gemensamma gårdarna där barnen kan springa fritt. Kvarterets två gårdar är av lekfull och naturlig karaktär, med viss variation. På den ena finns gungor och en kulle med rutschkana. På den andra, en hinderbana med stubbar. Från gårdarna gör vi smitvägar ut mot naturen och vidare mot Linnéstigarna.

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Pris
Status

Området

Allt du behöver på nära håll

Som boende i nya delen av Gamla Uppsala har du naturen inpå knuten med öppna fält och fina strövområden. Fornminnestäta Gamla Uppsala ligger en bit bort och bjuder på spännande historia och picknickvänliga kullar. Vill ni göra en utflykt med hela familjen rekommenderas Gränby 4H-gård några kilometer bort. Vad sägs om att ta hem ett paket färska ägg till pannkakssmeten?

På gångavstånd finns även förskolor, skolor och mataffär samt Heidenstams torg med restaurang, kiosk, frisörer, postombud och gym. Önskar du ännu större utbud ligger Uppsalas andra stadskärna Gränbystaden, på cykelavstånd. Här finns Gränby Centrum med butiker, restauranger och biograf. I Gränbystaden planeras även nya Uppsala Event Center, en av Europas modernaste arenor för sport och andra evenemang.

I vårt kvarter finns smidiga påfarter för bilpendlare men också bra kollektivtrafik och välbyggda cykelbanor, för dig som gärna trampar in till stan.

Anmäl intresse till Radhusblicken 2

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp