Såld
Såld

Objekt 0001 i Radhusblicken 4

Ett charmigt nyproducerat kedjehus med egen trädgård i Gamla Uppsala. Nära naturen, staden och Uppsalas historia. Huset har hörntomt vilket ger extra gräsyta samt mer ljusinsläpp eftersom det även har fönster på en kortsida. Dessutom finns en carport med ett generöst master bedroom ovanpå. . Som första ägare bor du bekymmersfritt med 2 års garanti på allt och du behöver inte tänka på renovering på många år.

Bostadsfakta

Rum 5 rum och kök
Area 135,5 kvm
Status Såld
Bostadsprojekt Radhusblicken 4
Press

Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder 2020

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

Läs om undersökningen här

Välkommen att boka privat visning!

Välkommen att boka privat visning med mäklaren. Markanvisning i slutet av Greta Arwidssons väg.

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Säljstart

  Juni 2021
 • Byggstart

  September 2021
 • Inredningsval

   
 • Inflyttningsklart

  Sommar 2023

Allt du behöver på nära håll

Som boende i Fornby den nya delen av Gamla Uppsala har du naturen inpå knuten med öppna fält och fina strövområden. Fornminnestäta Gamla Uppsala ligger en bit bort och bjuder på spännande historia och picknickvänliga kullar. Vill ni göra en utflykt med hela familjen rekommenderas Gränby 4H-gård några kilometer bort.

På gångavstånd finns även förskolor, skolor och mataffär samt Heidenstams torg med restaurang, kiosk, frisörer, postombud och gym. Önskar du ännu större utbud ligger Uppsalas andra stadskärna Gränbystaden, på cykelavstånd. Här finns Gränby Centrum med butiker, restauranger och biograf. I Gränbystaden planeras även nya Uppsala Event Center, en av Europas modernaste arenor för sport och andra evenemang.

I vårt kvarter finns smidiga påfarter för bilpendlare men också bra kollektivtrafik och välbyggda cykelbanor, för dig som gärna trampar in till stan.

Anmäl intresse till Radhusblicken 4

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.