Anmäl intresse
Anmäl intresse

Brf Takträdgården

På ett strålande läge i Kapellgärdet planerar vi små lägenheter som tänker stort. Brf Takträdgården bjuder på kvadratsmarta ettor och tvåor med genomgående hög standard och balkong. Och som kronan på verket: en mäktig takträdgård och terrass med plats för avkoppling, middagshäng och fest.

Fakta

Lägenheter 74
Status Kommande

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta säljaren för mer information.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Bostadsrätter i Uppsala

Brf Takträdgårdens ettor och tvåor har kvadratsmarta lösningar så att du ska få så mycket utrymme för livet som möjligt. Ettorna på 34 kvm har sovalkov och skjutdörrar i hallen. Tvåorna på 40 kvm rymmer utan problem en dubbelsäng i sovrummet. Och de lite större tvåorna på 54,5 kvm har klädkammare med skjutdörrar och rymligt badrum.

Alla lägenheter har balkong och genomgående hög standard, med rostfria vitvaror i köket och kombimaskin i badrummet. Både kök och badrum är inredda med vår inredningsstil Harmoni. Precis som namnet vittnar om är Harmoni en balans mellan vackra och tåliga material. Och där funktionalitet blandas med estetisk tilltalande detaljer, färger och former.

Gröna ytor för avkoppling och umgänge

På toppen av huset hittar du takträdgården. Ta en solstol, sätt dig med en bok och koppla av. Bjud över kompisar, familj eller grannar på grillfest. Eller njut av Uppsalas bästa utsikt. På takterrassen finns även en inglasad gemensamhetslokal med projektor och fullt utrustat kök.

Vill du hellre stanna nere på marken finns även den stora och grönskande innergården.

Rulla runt Uppsala – från citypulsen till naturen

Från din ytterdörr har du nära till allt. Med några snabba tramp på cykeln tar du dig från Kapellgärdet till Uppsalas butiker, restauranger, barer och nöjen. Och lika smidigt och enkelt når du naturen, grönområden, lekparker och motionsanläggningar.

I föreningen finns cykelförvaring inomhus och cykelställ inne på gården. Det finns även en cykelpool där du kan låna både vanliga cyklar och elcyklar.

HemShare – appen som gör vardagslivet enklare

Med Riksbyggens app HemShare håller du koll på vad som händer i din förening, var du än är. Här bokar du föreningens gemensamma utrymmen, som till exempel grillplatsen och gemensamhetslokalen på terrassen. I appen kan du också skicka meddelanden till dina grannar om du behöver låna verktyg, vill ge bort en möbel eller få hjälp att gå ut med hunden.

Hållbarhetsåtgärder för Brf Takträdgården

 • Miljöbyggnad Silver
 • Cykelpool
 • Solceller

Läs om vårt hållbarhetsarbete.

placeholder

 • Planering pågår

  2022
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inflyttningsklart

  Vår 2024

Kapellgärdet - nära till allt

När du behöver handla ligger butikerna runt Vaksala torg behändigt till, mindre än en kilometer bort. Här och runt torget finns ett stort utbud livsmedelsbutiker, frisör, flera restauranger, caféer och inte minst Uppsala Konsert & Kongress.

En aktiv  fritid

Till Fyrishov tar du dig med cykel på cirka fem minuter. Här finns event- och sporthallar, simhall med hopptorn, relax- och äventyrsbad. Här hittar du även Friskis & Svettis och beachvolleybollplaner.

Det är också nära till Röbo friluftsområde med fina spår och leder för både cykel, skidåkning, vandring cykel och skidåkning. Här finns även ett utomhusgym.

Kommunikationer

Ett snabbcykelstråk planeras längs med järnvägen in till resecentrum. Från Kapellgärdet till Resecentrum tar cykelturen bara några minuter. Jobbpendlar du till Stockholm tar tågresan under 40 minuter, något längre med pendeltåget. Det finns bra bussförbindelser till och från området till city, Gränbystaden och olika delar av Uppsala.

Anmäl intresse till Brf Takträdgården

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till