Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök
Planerat

Brf Takträdgården

Om projektet

Bostadsrätter vid Kapellgärdet

Välkommen till Brf Takträdgården – ett hus med bara 1–2:or. Här bor du i en levande del av Uppsala nära stadskärnans utbud av butiker, restauranger och nöjen. Lägenheterna bjuder på kvadratsmarta lösningar och imponerande hög standard.

När man bygger mindre gäller det att tänka smart

Brf Takträdgården erbjuder yteffektiva 1–2:or med imponerande hög standard. Ju färre kvadrat vi bygger, desto smartare lösningar krävs. Som samhällsutvecklare ser vi det som en del av vårt ansvar att bygga lägenheter för alla – unga som gamla, stora som små familjer.

Det här huset vänder sig bland annat till unga som letar efter sin första bostad och ensamstående föräldrar som har barnen varannan vecka.

Läs mer

Med känsla för både trend och bekvämlighet

Vem har sagt att man måste dra ner på finesser bara för att man bor litet? Inte vi. Tvärtom. Vi har inrett lägenheterna i Brf Takträdgården med känsla för både trend och bekvämlighet. Lägenheternas planlösning är öppen och mingelvänlig.

Köken i varmgrå nyans har rena linjer, smarta förvaringslösningar, rostfria vitvaror och integrerad diskmaskin. Badrummen är rymliga med gedigen möbelkänsla, arkitektoniska detaljer, stilsäkra val och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I hall och sovrum finns skjutdörrar som sparar utrymme och ger ditt hem en lyxig touch.

Välkommen upp till takterrassen

Inte nog med att du har egen balkong eller uteplats, vi toppar även med att bygga en stor gemensamhetslokal högst upp i huset. Här finns ett kök, en ljus matplats och en interaktiv helvägg där du och dina vänner kan uppleva framtidens melodifestivalkval och VM-matcher. Lokalen har stora skjutdörrar mot en generös takterrass med storslagen utsikt.

Till huset hör även ett cykelrum och ett garage.

På entréplan planerar vi en lokal med plats för till exempel ett café, som bidrar till att skapa ett ännu mer levande kvarter. Innergården är gemensam med grannfastigheten och bjuder på gott om grönska och soliga gläntor.

Bilder

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

 • Icon Planerad Dot
 • Icon Säljstart Förtur Dot
 • Icon Säljstart Dot
 • Icon Byggstart Dot
 • Icon Visningslägenhet Dot
 • Icon Inredningsval Dot
 • Icon Inflyttning Dot

Projektfakta

Byggnadsbeskrivning

 • Toggle

  Förtur till våra nybyggda bostäder

  Riksbyggen Förtur

  Riksbyggen Förtur är en möjlighet för dig att se och välja nyproducerade bostäder i bostadsrätt och äganderätt innan de finns tillgängliga för allmänheten. För bara 200 kronor per person och år ökar du dina möjligheter att hitta din drömbostad i framtiden.

  Du samlar dina poäng över tid, och ju fler poäng du har, desto större chans har du att välja just den bostad som du vill ha i ett projekt. Genom att vara med i Riksbyggen Förtur får du förhandsinformation om de projekt du anmält intresse för. Du gör en intresseanmälan till det eller de projekt du vill ha mer information om. 

  Villkor Riksbyggen Förtur

  Du som är bosparare idag kan registrera dig från och med den 4 juni 2016. Poängen för maj får du i BoSpar enligt nuvarande sparregler.