Såld
Såld

Objekt 4603 i Brf Åsikten Södra 3

Välkommen till Riksbyggens Brf Åsikten Södra 3 med inflytning Q4 2019. För tidigare inflyttningsdatum se Brf Åsikten Södra 1. Kom gärna på visning i vår visningslägenhet på Kungsängsesplanaden 2B för att titta på byggmodellen och för att få mer information om projektet.För fler lediga bostäder se: riksbyggen.se/asiktensodra3. För att reservera en bostad, boka in en privatvisning eller vid frågor kontakta vår mäklare. Mårten Holm, 072-3832435 Marten.holm@svensknyproduktion.se

Bostadsfakta

Rum 1 rum och kök
Area 34,5 kvm
Avgift 2 018 kr/mån
Våning 6 av 7
Status Såld
Bostadsprojekt Brf Åsikten Södra 3

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer
Press

Riksbyggen har Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder 2020

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

Läs om undersökningen här

Välkommen på privat visning

Visning av Brf Åsikten Södra 3 i vår visningslägenhet på Östra Ågatan 113. Föranmälan krävs. Välkommen att kontakta vår mäklare Mårten Holm.

Kontakt

Mårten Holm
Reg. Fastighetsmäklare

Om bostaden

Kök

Köksluckor i Annika grå målad slät färg. Bänkskiva av laminat Akazia och stänkskydd vitt kakel. Diskbänk med 2 stora hoar. Rostfri kyl och rostfri frys alt. kombinerad rostfri kyl/frys induktionshäll, inbyggnadsugn i högskåp, allt från Bosch. Spisfläkt hängande kåpa, Bosch alt. Casamja. Vitmålade tak och väggar och golv i 3-stav mattlackad med slät sockellist av trä, vitmålad furulist. Fönsterbänk i kalksten.

Bad

Helkaklat med vitt kakel och svart klinker med elektrisk komfortvärme med termostat. Kommod med två lådor Antracitgrå och kommod med lucka i WC/Dusch. Väggskåp, Vedum Annika Antracitgrå. Laminatbänkskiva, Black Brazil. Spegel med belysning. Välvd duschvägg i klarglas. Golvstående WC-stol Nautic. Handdukstork. badrum och WC/D. Takarmatur. Tvättmaskin och torktumlare alt. kombimaskin, Bosch.

Rum

Vitmålade tak och väggar och golv i 3-stav mattlackad med slät sockellist av trä, vitmålad furulist. Fönsterbänk i kalksten. Skjutdörrar med stålprofiler i aluminium och dörrar i vit folie. Inredning klädstång och hylla samt linnebackar.

Internet

Lägenheterna är utrustade med en media central för telefon, data och digital-TV. Fastigheten ansluts med fiberkabel. Uttag för telefon, data och digital-TV finns i samtliga lägenheter. Grundutbud ingår i avgiften.

placeholder

 • Planerad

  Juni 2017
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

  Höst 2017
 • Visningsbostad

  Juni 2018
 • Inredningsval

  Höst 2018
 • Inflyttning

  Vinter 2019/2020

Bostadsrätter på ett av Uppsalas bästa lägen

Med Riksbyggens nyproduktion förlänger vi en av Uppsalas finaste gator, Östra Ågatan, och omvandla ett före detta industriområde till nya industristaden i Uppsala. Läget är strålande, precis intill Fyrisån och Tullgarnsparken. På några få minuters promenad eller cykeltur är du inne i Uppsala centrum som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger, kultur och nöjen. Brf Åsikten Södra 3 har två förskolor bara något kvarter bort och över ån hittar du grundskola och gymnasium. På andra sidan ån ligger även akademiska sjukhuset, apotek och annan service. Här bor du med andra ord bekvämt och praktiskt samtidigt som det är lummigt och familjärt.