Såld
Såld

Objekt 1401 i Brf Åsikten Södra 3

Några steg från ån, belägen på fjärde våningen i huset ligger denna rejäla tvåa med två stora balkonger. Från den ena balkongen har man en fantastisk å-utsikt och från den andra blickar man in mot föreningens trevliga innergård. Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett rymligt badrum med fullutrustad tvätt hörna och ett rejält sovrum med skjutdörrsgarderober. Bredband och tv ingår i avgiften och garage finns r i källarplan. I markplan finns gym, restaurang och café.

Bostadsfakta

Rum 2 rum och kök
Area 70,5 kvm
Avgift 3 156 kr/mån
Våning 4 av 7
Status Såld
Bostadsprojekt Brf Åsikten Södra 3

Välkommen på privat visning

Välkommen att kontakta oss för att boka privat visning.

Kontakt

Mårten Holm
Reg. Fastighetsmäklare

Om bostaden

Kök

Köksluckor i Annika grå målad slät färg. Bänkskiva av laminat Akazia och stänkskydd vitt kakel. Diskbänk med 2 stora hoar. Rostfri kyl och rostfri frys alt. kombinerad rostfri kyl/frys induktionshäll, inbyggnadsugn i högskåp, allt från Bosch. Spisfläkt hängande kåpa, Bosch alt. Casamja. Vitmålade tak och väggar och golv i 3-stav mattlackad med slät sockellist av trä, vitmålad furulist. Fönsterbänk i kalksten.

Bad

Helkaklat med vitt kakel och svart klinker med elektrisk komfortvärme med termostat. Kommod med två lådor Antracitgrå och kommod med lucka i WC/Dusch. Väggskåp, Vedum Annika Antracitgrå. Laminatbänkskiva, Black Brazil. Spegel med belysning. Välvd duschvägg i klarglas. Golvstående WC-stol Nautic. Handdukstork. badrum och WC/D. Takarmatur. Tvättmaskin och torktumlare alt. kombimaskin, Bosch.

Rum

Vitmålade tak och väggar och golv i 3-stav mattlackad med slät sockellist av trä, vitmålad furulist. Fönsterbänk i kalksten. Skjutdörrar med stålprofiler i aluminium och dörrar i vit folie. Inredning klädstång och hylla samt linnebackar.

Internet

Lägenheterna är utrustade med en media central för telefon, data och digital-TV. Fastigheten ansluts med fiberkabel. Uttag för telefon, data och digital-TV finns i samtliga lägenheter. Grundutbud ingår i avgiften.

 • Planerad

  Juni 2017
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

  Höst 2017
 • Visningsbostad

  Juni 2018
 • Inredningsval

  Höst 2018
 • Inflyttning

  Vinter 2019/2020

Bostadsrätter på ett av Uppsalas bästa lägen

Med Riksbyggens nyproduktion förlänger vi en av Uppsalas finaste gator, Östra Ågatan, och omvandla ett före detta industriområde till nya industristaden i Uppsala. Läget är strålande, precis intill Fyrisån och Tullgarnsparken. På några få minuters promenad eller cykeltur är du inne i Uppsala centrum som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger, kultur och nöjen. Brf Åsikten Södra 3 har två förskolor bara något kvarter bort och över ån hittar du grundskola och gymnasium. På andra sidan ån ligger även akademiska sjukhuset, apotek och annan service. Här bor du med andra ord bekvämt och praktiskt samtidigt som det är lummigt och familjärt.

Anmäl intresse till Brf Åsikten Södra 3

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.