Såld
Såld

Objekt 5503 i Brf Aftonfalken

Välkommen till Riksbyggen Brf Aftonfalken. Kom till visning i vår nya visningslägenhet på Råbyvägen 78 för att titta på byggmodellen och för att få mer information om de kommande bostäderna. För fler lediga bostäder se: riksbyggen.se/aftonfalken. För att reservera en bostad, boka in en privatvisning eller vid frågor kontakta vår mäklare Mårten Holm, 0723-832435/ marten.holm@svensknyproduktion.se

Bostadsfakta

Rum 2 rum och kök
Area 65 kvm
Avgift 3 950 kr/mån
Våning 5 av 6
Status Såld
Bostadsprojekt Brf Aftonfalken

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Mårten Holm
Reg. Fastighetsmäklare

Om bostaden

Kök

Köksinredning från Marbodal och luckor/lådor Aspekt vit. Bänkskiva i laminat med mörkgrå kvarts och stänkskydd i vitt kakel. Rostfri heltäckande diskbänk med två hoar. Vitvaror från Siemens i vitt med induktionshäll infälld i bänkskiva, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro och utdragbar spisfläkt samt kylskåp och frysskåp alt kombinerad kyl/frysskåp. Diskmaskin 600, vit. Diskmaskin 450, vit. Väggar och tak är vitmålade och golv är i mattlackad Ek, 3-stav parkett och eklaserad sockellist av trä. Fönsterbänk i kalksten.

Rum

Golv i Kährs Como Mattlackad Ek, 3-stav parkett med eklaserad sockellist av trä. Vitmålade väggar och tak som är grängat. Fönsterbänk i kalksten. Garderober/skåp, höjd 2062 mm inkl sockel, monterade enligt bofaktaritning. Handtag Pik cc 128, rostfritt, stående.

Bad

Helkaklat med klinker Centro Kustgranit grå och kakel Centro vit blank. Taket är vitmålat. Utrustat med toalettstol IDO, tvättställ, kommod med lådor och spegelskåp, från Vedum. Bänkskiva i laminat, Marbodal Mörkgrå kvarts. Duschhörna Niagara med böjda dörrar i klarglas och handdukshängare. Golvet har elektrisk komfortvärme vilket är termostatstyrt. Tvättmaskin och torktumlare i vitt från Siemens alt kombinerad tvätt/tork, enligt bofaktaritning.

Balkong

Fasad i puts med golv och tak i betong. Pinnräcke av metall skärmvägg mot angränsande balkong. På vissa balkonger förekommer delvis inglasning som avskärmning mot trafikbuller, enligt fasadritning. Belysningsarmatur och eluttag.

Uteplats

Fasad i puts och golv av trätrall. Räcke av trä mot gårdssidan, skärmvägg av trä mellan uteplatser. Belysningsarmatur och eluttag.

Internet

Lägenheterna är utrustade med en mediacentral för telefon, data och digital-TV. Fastigheten ansluts med fiberkabel. Uttag för telefon, data och digital-TV finns i samtliga boningsrum och kök. Grundutbud ingår i avgiften.

placeholder

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

  Höst 2017
 • Inredningsval

  Vinter/vår 2018
 • Visningsbostad

  Oktober 2018
 • Inflyttning

  Flexibel inflyttning

Nyproduktion centralt i Uppsala

Cykelavstånd till nya ResecentrumUppsala Konsert och Kongress samt stadskärnan med ett rikt utbud av kultur, shopping och mat. Väljer du istället bilen tar du hissen direkt ner i garaget och via Tycho Hedéns väg kommer du snabbt ut på E4:an – och cirka 45 minuter senare är du framme i Stockholm. Ska du ut i vida världen tar bilresan till Arlanda bara cirka 25 minuter. Strax intill ditt nya hem grönskar upprustade Kapellgärdsparken med skateramp, gungor och lekvänliga ytor. Inom promenadavstånd finns affärshuset Kvarnen med service som apotek, systembolag, en välsorterad ICA-affär, torgcafé och restauranger. Vill du träna ligger Friskis & Svettis på promenadavstånd och med cykel tar du dig enkelt till både Fyrishov och Röbo med sköna motionsspår. Bussen stannar alldeles utanför dörren.