Såld
Såld

Objekt 2601 i Brf Åsikten Södra 2

Välkommen till Riksbyggens Brf Åsikten Södra 2 med inflyttning sommar 2020. Kom gärna på visning i vår visningslägenhet på Kungsängsesplanaden 2B för att titta på byggmodellen och för att få mer information om projektet. För fler lediga bostäder se: riksbyggen.se/asiktensodra2. För att reservera en bostad, boka in en privatvisning eller vid frågor kontakta vår mäklare. Mårten Holm, 072-3832435 Marten.holm@svensknyproduktion.se

Bostadsfakta

Rum 3 rum och kök
Area 84 kvm
Avgift 3 763 kr/mån
Våning 6 av 7
Status Såld
Bostadsprojekt Brf Åsikten Södra 2

Boka privat visning

Välkommen att kontakta vår mäklare Mårten Holm för en privat visning.

Kontakt

Mårten Holm
Reg. Fastighetsmäklare

Om bostaden

Kök

Köksinredning med vita köksluckor och svart stenbänkskiva. Stänkskydd i vitt blankt kakel satt i halvförband. Diskbänk med 2 stora hoar. Induktionshäll, rostfria vitvaror och inbyggnadsugn i högskåp. Väggar och tak är vitmålat och golvet är i 3-stav mattlackad ask med slät sockellist av trä och vitmålad furulist. Fönsterbänk i kalksten.

WC/dusch

Helkaklat med vitt blankt kakel och svart klinker med elektrisk komfortvärme i golvet med termostat. Kommod med två lådor samt spegel med belysning. Välvd duschvägg i klarglas och takdusch. Golvstående WC-stol, handdukstork samt spottar i tak. Tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och väggskåp ovan.

Parkering

Till huset finns det garage och gott om cykelparkeringar.

Rum

Vägg och tak i vit målning. Golv i 3-stav mattlackad ask med slät sockellist av trä, vitmålad furulist. Fönsterbänk i kalksten. Skjutdörrar med stålprofiler i aluminium och dörrar i vit folie. Inredning klädstång och hylla samt linnebackar.

Internet

Lägenheterna är utrustade med en media central för telefon, data och digital-TV. Fastigheten ansluts med fiberkabel. Uttag för telefon, data och digital-TV finns i samtliga lägenheter. Grundutbud ingår i avgiften.

 

placeholder

 • Planerad

  Juni 2017
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

  Höst 2017
 • Visningsbostad

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

  Vår/sommar 2020

Bostadsrätter på ett av Uppsalas bästa lägen

Nya bostadsrätter växer fram på en av Uppsalas finaste gator, Östra Ågatan, som omvandlas från ett före detta industriområde till ett levande kvarter i Industristaden. Läget är strålande, precis intill Fyrisån och Tullgarnsparken. Här bor du i ett lugnt kvarter nära centrala Uppsala. På några få minuters promenad eller cykeltur är du inne i Uppsala centrum som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger, kultur och nöjen.

Anmäl intresse till Brf Åsikten Södra 2

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.