Ledig
Ledig

Objekt 0203 i Parkliv

5 150 000 kr

Bostadsfakta

Pris 5 150 000 kr
Rum 5 rum och kök
Area 111 kvm
Avgift 6 011 kr/mån
Våning 0 av 4
Status Ledig
Bostadsprojekt Parkliv

Boka din visning

Vänligen kontakta säljaren för att boka visning.

Utdelning av säljmaterial

För dig som önskar få säljmaterialet i tryckt form så delar vi ut det första säljmaterialet om Brf Parkliv följande dagar:

16 november kl 17-18 vid visningsboden på Galoppsvängen i Täby
17 november kl 17-18 vid visningsboden på Galoppsvängen i Täby
18 november kl 17-18 vid visningsboden på Galoppsvängen i Täby
19 november kl 11-13 vid visningsboden på Galoppsvängen i Täby

Om du har ytterligare frågor eller vill få säljmaterialet hemskickat kan du kontakta vår säljare Angelica Ringström på 08-553 635 20 eller mejla angelica.ringstrom@riksbyggen.se

Kontakt

placeholder

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  November 2020
 • Säljstart

  Höst 2020
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Visningsbostad

   
 • Inflyttning

  Prel. 2023

En helt ny stadsdel tar plats

Stockholms tidigare galoppfält omvandlas till en helt ny stadsdel med namnet Täby Park. Ett trivsamt bostadsområde med ett rikt utbud av kultur, rekreation, mötesplatser och service samt plats för tusentals nya invånare. Som aktiv samhällsutvecklare är vi med för att utveckla Täby Park till en karaktärsfull och socialt hållbar stadsdel med parker, storstadskvarter, arbetsplatser och nya bostäder med plats för tusentals människor. I närheten byggs även en ny skola och en simhall.

Brf Parkliv är vårt tredje kvarter i nya Täby Park. Som aktiv samhällsutvecklare är vi stolta över att vara med och utveckla ett av norra Stockholms mest intressanta utvecklingsprojekt.

Anmäl intresse till Parkliv

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.