Norrtälje Hamn

Bostadsrätter på Norrtäljes bästa läge. Närhet både till havet och restauranger. Här bygger vi både yteffektiva lägenheter för unga och större bostäder för familjer. Välkommen till din nya verklighet!

 • Norrtälje
 • 100 lägenheter

Norrtälje Hamn

Bostadsrätter på Norrtäljes bästa läge. Närhet både till havet och restauranger. Här bygger vi både yteffektiva lägenheter för unga och större bostäder för familjer. Välkommen till din nya verklighet!

 • Norrtälje
 • 100 lägenheter
Planerat

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (6 st)

 • Planerad

   
 • Säljstart

  2020
 • Byggstart

  2021
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

  2022

Om projektet

Bostadsrätter i Norrtälje Hamn

I Norrtälje Hamn bor du på staden bästa läge. Du har närhet både till havet och restauranger, caféer, butiker och en biograf. Här bygger vi yteffektiva lägenheter för både unga och större bostäder för familjer.

Dags att köpa en egen bostad?

Ett av husen i kvarteret vänder sig framförallt till unga människor som vill flytta hemifrån och är på jakt efter sitt första boende. Här erbjuder vi bland annat yteffektiva ettor och tvåor med egen balkong eller uteplats och imponerande hög grundstandard. Ju färre kvadrat man bygger, desto smartare lösningar krävs. Till exempel får vi ettor att kännas som tvåor genom att bygga sovalkov.

Hus som smälter in och sticker ut

Husen i kvarteret har ett varierat uttryck i färg, form, materialval, våningsantal och karaktär. De harmoniserar med sin omgivning, men vågar samtidigt sticka ut, ta plats och dra blickarna till sig. Entréer sker via en grön atriumgård med bland annat pingisbord, klättervägg, boulebana och trädgårdsschack samt en stor cykelverkstad.

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi
Läs mer

Bostadsrätter på en trygg och levande gata

Mot gatan bygger vi stora inglasade lokaler som ett cykelrum, ett återvinningsrum och ett pluggrum med Wifi. Det skapar ett levande och tryggt gatuliv. Dessutom låter vi vissa bostäder på bottenplan ha entré ut mot gatan. De bostäderna har en större rumshöjd på cirka 3,5 meter vilket skapar förutsättningar för höga fönster som ger dagsljus långt in i bostaden.

Nya bostäder i gröna, hållbara kvarter

I kvarteret tar vi tillvara på naturens egna ekosystemtjänster och skapar nya. Vi ser framför oss hållbara lösningar som till exempel paneler med solceller, gröna tak, fågelholkar, humlebon och grönskande miljöer där insekter pollinerar, naturen blommar och människor trivs. Dessutom uppmuntrar vi till en hållbar livsstil genom att erbjuda elcykelpool, utlåning av lådcyklar, ett sharing-rum för byte av allt från böcker till kläder samt ett inbjudande återvinningsrum med jukebox. Det vara enkelt och roligt att värna om miljön!

Norrtälje Hamn får 2000 nya bostäder

Som samhällsutvecklare bygger vi mer än bara bostäder. Vi utvecklar nya stadsdelar med människan i centrum och arbetar för ett gott liv – både i och mellan husen. På så sätt utvecklar vi socialt hållbara stadsdelar där människor vill bo, år ut och år in. Nu är vi stolta över att vara med i utvecklingen av Norrtälje Hamn, en marin stadsdel med närmare 2 000 bostäder.

Anmäl intresse till projektet Norrtälje Hamn

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Säljare
Karin Dimander Lannergård

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp