Kommande
Kommande

Norrtälje Hamn

Bostadsrätter på Norrtäljes bästa läge. Närhet både till havet och restauranger. Här bygger vi både yteffektiva lägenheter för unga och större bostäder för familjer. Välkommen till din nya verklighet!

Bostadsfakta

Lägenheter 100
Status Kommande

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Karin Dimander Lannergård
Sälj- och marknadsansvarig

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Bostadsrätter i Norrtälje Hamn

I Norrtälje Hamn bor du på staden bästa läge. Du har närhet både till havet och restauranger, caféer, butiker och en biograf. Här bygger vi yteffektiva lägenheter för både unga och större bostäder för familjer.

Ett av husen i kvarteret vänder sig framförallt till unga människor som vill flytta hemifrån och är på jakt efter sitt första boende. Här erbjuder vi bland annat yteffektiva ettor och tvåor med egen balkong eller uteplats och imponerande hög grundstandard. Ju färre kvadrat man bygger, desto smartare lösningar krävs. Till exempel får vi ettor att kännas som tvåor genom att bygga sovalkov.

Hus som smälter in och sticker ut

Husen i kvarteret har ett varierat uttryck i färg, form, materialval, våningsantal och karaktär. De harmoniserar med sin omgivning, men vågar samtidigt sticka ut, ta plats och dra blickarna till sig. Entréer sker via en grön atriumgård med bland annat pingisbord, klättervägg, boulebana och trädgårdsschack samt en stor cykelverkstad.

Bostadsrätter på en trygg och levande gata

Mot gatan bygger vi stora inglasade lokaler som ett cykelrum, ett återvinningsrum och ett pluggrum med Wifi. Det skapar ett levande och tryggt gatuliv. Dessutom låter vi vissa bostäder på bottenplan ha entré ut mot gatan. De bostäderna har en större rumshöjd på cirka 3,5 meter vilket skapar förutsättningar för höga fönster som ger dagsljus långt in i bostaden.

Nya bostäder i gröna, hållbara kvarter

I kvarteret tar vi tillvara på naturens egna ekosystemtjänster och skapar nya. Vi ser framför oss hållbara lösningar som till exempel paneler med solceller, gröna tak, fågelholkar, humlebon och grönskande miljöer där insekter pollinerar, naturen blommar och människor trivs. Dessutom uppmuntrar vi till en hållbar livsstil genom att erbjuda elcykelpool, utlåning av lådcyklar, ett sharing-rum för byte av allt från böcker till kläder samt ett inbjudande återvinningsrum med jukebox. Det vara enkelt och roligt att värna om miljön!

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

placeholder

 • Planerad

   
 • Säljstart

  2021
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

   

Norrtälje Hamn får 2000 nya bostäder

Som samhällsutvecklare bygger vi mer än bara bostäder. Vi utvecklar nya stadsdelar med människan i centrum och arbetar för ett gott liv – både i och mellan husen. På så sätt utvecklar vi socialt hållbara stadsdelar där människor vill bo, år ut och år in. Nu är vi stolta över att vara med i utvecklingen av Norrtälje Hamn, en marin stadsdel med närmare 2 000 bostäder. Här har du city precis runt hörnet samtidigt som vinden från havet når din balkong. Du bor nära trevliga restauranger och härliga promenadstråk. Centrala Norrtälje ligger precis i närheten med butiker, restauranger, service och allt annat du kan tänkas behöva. Kvarteret i Norrtälje hamn kommer att präglas av en social och hållbar livsstil med trevliga mötesplatser och många gångstråk. Det ska vara enkelt att leva hållbart och hälsosamt och här är målet att du ska få det bästa av flera världar.

Anmäl intresse till Norrtälje Hamn

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.