Ledig
Ledig

Objekt 0333 i Brf Djurgårdsvyn

På tredje våningen ligger denna väldisponerade 4:a om ca.86,5 kvm. Kök och vardagsrum i öppen planlösning samt utgång till generös balkong om ca. 36,5 kvm. Del av balkongen är inglasad. Bostaden rymmer tre bra sovrum samt två badrum, varav ett har wc och dusch, det andra har badkar, TM och TT. Balkongen ligger i söderläge samt västerläge.

Bostadsfakta

Pris 8 350 000 kr
Rum 4 rum och kök
Area 86,5 kvm
Avgift 4 771 kr/mån
Våning 3 av 7
Status Ledig
Bostadsprojekt Brf Djurgårdsvyn

Visningar

Bokade visningar sker först till de i intressekön som är med i Riksbyggen Förtur, med start under februari månad. Just nu har vi inga öppna visningar.

Kontakt

Ted Bauer
Reg. Fastighetsmäklare
Johan Derelöv
Reg. Fastighetsmäklare

Stockholm ur ett nytt perspektiv

Norra Djurgårdsstaden är en ny pulserande stadsdel som växer fram längs med Stockholms innerstads nordöstra kustlinje, från Hjorthagen och vidare söderut längs Södra Värtahamnen, Frihamnen och Loudden. Här förenas den moderna storstadsmänniskans behov och förväntningar med nytänkande innovationer inom miljöteknik. Allt från bostäder och arbetsplatser till infrastruktur byggs med ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet i fokus. Ta en cykeltur och besök Norra Djurgårdsstadens alla hörn, eller en tur in till centrala Stockholm på bara tio minuter. När du kommer hem parkerar du i Brf Djurgårdsvyns rejält tilltagna cykelrum för cykelparkering.

Anmäl intresse till Brf Djurgårdsvyn

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.