Reserverad
Reserverad

Objekt 0272 i Brf Djurgårdsvyn

På sjunde våningen, högst upp i fastigheten ligger denna generösa 5:a om ca. 143,5 kvm. Därtill en terrass om ca. 81 kvm. Bostaden har lutande takhöjd mellan 5,6-2,8 m. Kök med utrymme för matplats och som ansluter till ett rymligt vardagsrum. 4 bra sovrum, varav ett med egen walk-in closet. Hela 3 wc, ett stort badrum med badkar och tvättmöjligheter med TM och TT, det andra badrummet är med dusch och därutöver en gäst-wc. Terrassen ligger i norr och västerläge.

Bostadsfakta

Pris 22 700 000 kr
Rum 5 rum och kök
Area 143,5 kvm
Avgift 7 098 kr/mån
Våning 7 av 7
Status Reserverad
Bostadsprojekt Brf Djurgårdsvyn

Visningar

Bokade visningar sker först till de i intressekön som är med i Riksbyggen Förtur, med start under februari månad. Just nu har vi inga öppna visningar.

Kontakt

Ted Bauer
Reg. Fastighetsmäklare
Johan Derelöv
Reg. Fastighetsmäklare

Stockholm ur ett nytt perspektiv

Norra Djurgårdsstaden är en ny pulserande stadsdel som växer fram längs med Stockholms innerstads nordöstra kustlinje, från Hjorthagen och vidare söderut längs Södra Värtahamnen, Frihamnen och Loudden. Här förenas den moderna storstadsmänniskans behov och förväntningar med nytänkande innovationer inom miljöteknik. Allt från bostäder och arbetsplatser till infrastruktur byggs med ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet i fokus. Ta en cykeltur och besök Norra Djurgårdsstadens alla hörn, eller en tur in till centrala Stockholm på bara tio minuter. När du kommer hem parkerar du i Brf Djurgårdsvyns rejält tilltagna cykelrum för cykelparkering.

Anmäl intresse till Brf Djurgårdsvyn

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.