Såld
Såld

Objekt 0261 i Brf Djurgårdsvyn

På sjätte våningen ligger denna väldisponerade 5:a om ca.100,5 kvm. Kök och vardagsrum med en takhöjd som mäter 3,4 m. Öppen planlösning med utgång till balkong om ca.14,5 kvm och del av balkongen är inglasad och ligger i västerläge. Bostaden rymmer 4 sovrum, varav ett har en separat walk-in closet. Separat tvättrum samt två badrum, ett med badkar och ett med dusch.

Bostadsfakta

Rum 5 rum och kök
Area 100,5 kvm
Avgift 5 106 kr/mån
Våning 6 av 7
Status Såld
Bostadsprojekt Brf Djurgårdsvyn

Brf Djurgårdsvyn

Följ med arkitekten Thomas Sandell när han besöker Brf Djurgårdsvyn för första gången sedan huset blev klart.

Visningar

Just nu har vi inga öppna visningar.

Stockholm ur ett nytt perspektiv

Norra Djurgårdsstaden är en ny pulserande stadsdel som växer fram längs med Stockholms innerstads nordöstra kustlinje, från Hjorthagen och vidare söderut längs Södra Värtahamnen, Frihamnen och Loudden. Här förenas den moderna storstadsmänniskans behov och förväntningar med nytänkande innovationer inom miljöteknik. Allt från bostäder och arbetsplatser till infrastruktur byggs med ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet i fokus. Ta en cykeltur och besök Norra Djurgårdsstadens alla hörn, eller en tur in till centrala Stockholm på bara tio minuter. När du kommer hem parkerar du i Brf Djurgårdsvyns rejält tilltagna cykelrum för cykelparkering.

Anmäl intresse till Brf Djurgårdsvyn

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.