Ledig
Ledig

Objekt 0151 i Brf Djurgårdsvyn

På femtevåningen ligger denna unika 5:a om ca. 104 kvm och därtill en otrolig terrass om ca. 149kvm. En liten del av terrassen är inglasad. Fina vyer mot grönområden och Värtan. Bostaden har en bra planlösning med sällskapsutrymmen som kök och vardagsrum i anslutning genom en halvöppen planlösning. 3 sovrum, två badrum, varav ett med badkar, TM och TT och det andra med dusch.

Bostadsfakta

Pris 17 500 000 kr
Rum 4 rum och kök
Area 104 kvm
Avgift 6 239 kr/mån
Våning 5 av 6
Status Ledig
Bostadsprojekt Brf Djurgårdsvyn

Visningar

Bokade visningar sker först till de i intressekön som är med i Riksbyggen Förtur, med start under februari månad. Just nu har vi inga öppna visningar.

Kontakt

Ted Bauer
Reg. Fastighetsmäklare
Johan Derelöv
Reg. Fastighetsmäklare

Stockholm ur ett nytt perspektiv

Norra Djurgårdsstaden är en ny pulserande stadsdel som växer fram längs med Stockholms innerstads nordöstra kustlinje, från Hjorthagen och vidare söderut längs Södra Värtahamnen, Frihamnen och Loudden. Här förenas den moderna storstadsmänniskans behov och förväntningar med nytänkande innovationer inom miljöteknik. Allt från bostäder och arbetsplatser till infrastruktur byggs med ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet i fokus. Ta en cykeltur och besök Norra Djurgårdsstadens alla hörn, eller en tur in till centrala Stockholm på bara tio minuter. När du kommer hem parkerar du i Brf Djurgårdsvyns rejält tilltagna cykelrum för cykelparkering.

Anmäl intresse till Brf Djurgårdsvyn

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.