Ledig
Ledig

Objekt 0111 i Brf Djurgårdsvyn

En trappa upp ligger denna 5:a om ca. 105 kvm. Med utgång från vardagsrum samt från ett av sovrummen ligger den generösa balkongen om ca. 38kvm. Avskild del för kökets arbetsytor och matsalsdel och vardagsrum i en öppen planlösning. Bostaden inrymmer 4 sovrum, det större sovrummet har egen utgång till balkong samt egen klädkammare. Två badrum, varav ett med badkar, TM och TT samt ett med dusch.

Bostadsfakta

Pris 11 500 000 kr
Rum 5 rum och kök
Area 105 kvm
Avgift 5 484 kr/mån
Våning 1 av 6
Status Ledig
Bostadsprojekt Brf Djurgårdsvyn

Visningar

Bokade visningar sker först till de i intressekön som är med i Riksbyggen Förtur, med start under februari månad. Just nu har vi inga öppna visningar.

Kontakt

Ted Bauer
Reg. Fastighetsmäklare
Johan Derelöv
Reg. Fastighetsmäklare

Stockholm ur ett nytt perspektiv

Norra Djurgårdsstaden är en ny pulserande stadsdel som växer fram längs med Stockholms innerstads nordöstra kustlinje, från Hjorthagen och vidare söderut längs Södra Värtahamnen, Frihamnen och Loudden. Här förenas den moderna storstadsmänniskans behov och förväntningar med nytänkande innovationer inom miljöteknik. Allt från bostäder och arbetsplatser till infrastruktur byggs med ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet i fokus. Ta en cykeltur och besök Norra Djurgårdsstadens alla hörn, eller en tur in till centrala Stockholm på bara tio minuter. När du kommer hem parkerar du i Brf Djurgårdsvyns rejält tilltagna cykelrum för cykelparkering.

Anmäl intresse till Brf Djurgårdsvyn

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.