Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök
Slutsålt

Brf Trädgården

Om projektet

Bostadsrätter i Brommas nya Beckomberga

Alla lägenheter i Brf Trädgården är sålda.

Fler små lägenheter med stor plats för livet.

Charmig retro blandas med avskalad industri – och en touch av fransk bistro. Så vill vi beskriva ditt nya hem i Brf Trädgården, Brommas nya Beckomberga. Det är ett hus med historia som sträcker sig till 30-talet som vi omvandlar till 106 nya hem med bevarade detaljer från förr. Lägenheterna har karaktär av innerstadsvåningar med generösa ytor, högt i tak och stora spröjsade fönster med djupa nischer. Till det har vi adderat en tuff och stilren inredning. Planerad inflyttning 2017.

I huset bygger vi många 1–2:or, för unga människor som vill låta livet ta stor plats på färre kvadrat. Men vi bygger även 3–4:or för växande familjer. De flesta lägenheter har balkong eller stor terrass där du får plats med både loungehörna, grillplats och växthus, om du så vill.

Längs varje våningsplan löper en korridor med exklusiv och hemtrevlig hotellkänsla, som skapar samhörighet för dig och dina grannar. Till huset hör även en övernattningslägenhet för gäster på långväga besök, en stor cykelparkering med verkstad, en hobbylokal samt ett biorum. Alldeles utanför dörren finns en stor park för dig som gillar allt från sommarkvällar med grillfest till vinterdagar vid skridskobanan. Välkommen att låta livet ta plats i Brf. Trädgården, Brommas nya Beckomberga.

Planerad inflyttning trapphus 1-2, kvartal 3 2017 och trapphus 3-4, kvartal 1 2017.

Läs mer

Bistro. Retro. Industri. 

Från de inredningsvärldarna lät vi oss inspireras när vi skapade ditt nya kök. Kaklet klättrar långt upp på väggen, vissa hyllplan är öppna och luckorna i varmgrå nyans har läderklädda handtag. Det är ett modernt kök med tydliga inspirationer från förr.  

Bilder

Se alla bilder

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

Projektfakta

Byggnadsbeskrivning

Rumsbeskrivning