Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök
Slutsålt

Brf Södra Ängen

Om projektet

Bostadsrätter intill Viksjö centrum, Järfälla

Nu är alla lägenheter sålda i Brf Södra Ängen!

Livet från den generösa sidan, mitt i nya Viksjö.

Alldeles intill Viksjö centrum planerar vi tre hus med bostadsrätter, 2–4:or för små och stora familjer. Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats. Lägenheter högst upp har en stor terrass i söderläge. Utanför dörren finns en härlig parkmiljö. Och Mälaren ligger en kort cykeltur bort. Inflyttning planeras till våren 2017.

När vi planerade din nya bostadsrätt tog vi i lite extra. Vi ritade planlösningar med rymliga sovrum, många fönster och stora terrasser. Och så valde vi bekvämligheter som bland annat komfortvärme i badrummet. Det är vad vi menar med livet från den generösa sidan.

Läs mer

Bostadsrätter med det lilla extra.

Många av lägenheterna har en flexibel planlösning. Det betyder att du kan välja om du vill ha ett avskilt kök eller öppna upp mot vardagsrummet. Du kan också förvandla din 4:a till en 3:a genom att välja bort en vägg. Köket är utrustat med snygga bekvämligheter som spishäll, utdragslådor, diskmaskin samt ugn och mikro i högskåp. Det helkaklade badrummet har komfortvärme i golvet och tvättmaskin och torktumlare. I 4:orna finns dessutom en extra WC/dusch. Många av sovrummen är extra stora, hela 13 kvadrat, och flera av dem har praktiska skjutdörrsgarderober.

Närområdet

Viksjö är en naturskön del av kommunen Järfälla. Här finns stora naturskogar och ett varierat kulturlandskap. Fornborgen Gåseborg och grönområdet Hummelmora är trevliga och uppskattade utflyktsmål med strålande utsiktspunkter över Mälaren. För dig som är båtentusiast finns två båtklubbar och så finns det en golfbana med en 18 och en 9-hålsbana. För dig som uppskattar vintersport finns Brukets skidbacke som även erbjuder friluftsliv året om.

Bilder

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

  • Icon Planerad Februari 2015 Dot
  • Icon Säljstart Förtur Dot
  • Icon Säljstart Dot
  • Icon Byggstart Dot
  • Icon Visningslägenhet Dot
  • Icon Inredningsval Dot
  • Icon Inflyttning Dot