Såld

Objekt 0247 i Brf Ljuspunkten

En tvåa om 46 kvm med skjutdörrsgarderob. En lägenhet som passar er som ska flytta ihop eller för dig som bor själv och föredrar ett avskilt sovrum. Planlösningen disponerar ytan väl och är lätt att möblera. Med fönster i tre väderstreck släpper lägenheten också in mycket ljus. Köksluckor i samma färg som garderoberna i hallen skapar harmoni och ett fint helhetsintryck. I badrummet kombineras tvättmaskin och torktumlare för maximal yteffektivitet. Lägenhetsförråd finns på vinden.

 • Drabantgatan
 • Såld

Fakta

 • Rum 2 rum och kök
 • Pris 1 920 000 kr
 • Avgift 2 126 kr/mån
 • Storlek 46 kvm
 • Våning 4 av 6
Mer fakta

Kontakt

Reg. Fastighetsmäklare
Maria Hägglund

Visningar

Sön 25 aug kl 13:00 - 14:00

Välkommen till vår visningslägenhet på Dragonvägen 82 i Upplands Väsby (skyltat på plats)

Lör 31 aug kl 12:00 - 14:00

Välkommen på stora visningshelgen! Dragonvägen (skyltat på plats)

Sön 1 sep kl 12:00 - 14:00

Välkommen på stora visningshelgen! Dragonvägen (skyltat på plats)

+ Visa fler bilder (11 st)

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  Maj 2017
 • Säljstart

  Maj 2017
 • Byggstart

  Höst 2017
 • Visningslägenhet

  November 2018
 • Inflyttning

  Vår 2019

Mer fakta

Kök/Matplats
Golv: lackad trestavs ekparkett, vitmålad sockel av trä
Vägg: vitmålad, stänkskydd i vit laminat,
Övrigt: vitvaror och skåpssnickerier med varmgrå luckor med mässingshandtag enligt bofaktablad (diskmaskin endast i lgh om 2 rok), varmgrå lucka för spiskåpa, inbyggt diskställ i väggskåp ovanför diskho i 1 rok. Möjlighet till källsortering i 3 kärl. Vit laminatbänkskiva med rak kant och infälld spishäll, rostfri diskho med ettgreppsblandare. Fönsterbänkar i grå kalksten. Lamp- och eluttag. Belysning och eluttag under väggskåp.

Wc/Dusch/Bad
Golv: grått klinker
Vägg: vitt blankt kakel
Utrustning: tvättmaskin, torktumlare alt kombimaskin enligt bofaktablad. Vit laminatbänkskiva, vitt väggskåp inklusive belysning och eluttag under skåp (belysning endast vid TM och TT. Ej vid KM). Golvstående WC, duschdraperiskena, duschblandare och duschset, handduksstång (ej med värme). Toalettpappershållare och 2 st 1-kroksbeslag levereras lösa för egen borrfri uppsättning. Vit kommod inklusive tvättställ och ettgreppsblandare. Spegel med belysning. Komfortgolvvärme inklusive termostat. Takarmatur. Eluttag vid spegel.

Golv: lad trestavs ekparkett, vitmålad träsockel
Vägg: vitmålad. Ett väggparti är förstärkt för upphängning av t ex tv (gäller 2 rok).
Övrigt: fönsterbänkar i grå kalksten, gardinskenefästen, garderober enligt bofaktablad. Lamp, media- och eluttag.

Golv: lackad trestavs ekparkett, vitmålad träsockel
Vägg: vitmålad
Övrigt: säkerhetsdörr med tittöga och mekanisk ringklocka, tidningshållare utanför tamburdörr, fönsterbänkar i grå kalksten, gardinskenefästen, kapphylla och garderober enligt bofaktablad. 

Föreningen är ansluten till Telia Öppen fiber och har fiberanslutning hela vägen in till lägenhetens mediacentral. I lägenheten finns en kombinerad el och mediacentral där mediadelen utgörs av eluttag för aktiv mediautrustning, plats för aktiv utrustning samt av en kopplingspanel för vidarföring av signal ut till lägenhetens mediauttag (vanliga datauttag RJ-45). En TV box med ett enklare kanalutbud (Must Carry dvs SVT 1 och SVT2 mfl ) ingår i föreningens kollektiva abonnemang. Resterande abonnemang avseende tv, internet samt telefoni tecknas av respektive lägenhetsinnehavare.

Golv: Betong
Vägg: Puts
Övrigt: Räcke av glas vid gavellägenheter samt norrfasad. Smidesräcke i övriga lägenheter förutom för de lgh om 28 kvm där det både är smides och glasräcke. Strömställare och eluttag. Armaturer på vägg för gavellägenheter mot Dragonvägen.

24 platser inklusive två handikapplatser. På gårdsgatan finns två bilplatser reserverade för bilpoolsbilar. Gästparkering på allmänna p-platser i området. Garaget nås inom fastigheten via loftgång och gård för södra delen av huset. För norra delen nås garaget via hiss. P-platser hyrs ut via separat kö och följer inte med bostadsrätten.

Att bo i bostadsrätt

Vad har du för rättigheter och skyldigheter som medlem i en bostadsrättsförening?

Se filmen

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret, så får du fortlöpande information av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Anmäl intresse till projektet Brf Ljuspunkten

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Reg. Fastighetsmäklare
Maria Hägglund