Såld

Objekt 0124 i Brf Ljuspunkten

En etta om 34,5 kvm med separat sovalkov Denna välplanerade lägenhet ger stor valfrihet i möbleringen. En kanske sätter köksbordet i alkoven och möblerar in sängen i vardagsrummet, en annan kanske föredrar att ha matgrupp i vardagsrummet och använder alkoven till sovdel. Köksluckor i samma färg som garderoberna i hallen skapar harmoni och ett fint helhetsintryck. I badrummet kombineras tvättmaskin och torktumlare för maximal yteffektivitet. Lägenhetsförråd finns på vinden.

 • Drabantgatan
 • Såld

Fakta

 • Rum 1 rum och kök
 • Pris 1 525 000 kr
 • Avgift 1 758 kr/mån
 • Storlek 34 kvm
 • Våning 2 av 6
Mer fakta

Kontakt

Reg. Fastighetsmäklare
Maria Hägglund

Tryggt att köpa från Riksbyggen

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning. Du får dessutom fem års garanti på din nya bostad.

Fördelar med nyproduktion
+ Visa fler bilder (10 st)

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  Maj 2017
 • Säljstart

  Maj 2017
 • Byggstart

  Höst 2017
 • Visningsbostad

  November 2018
 • Inflyttning

  Vår 2019

Mer fakta

Kök/Matplats
Golv: lackad trestavs ekparkett, vitmålad sockel av trä
Vägg: vitmålad, stänkskydd i vit laminat,
Övrigt: vitvaror och skåpssnickerier med varmgrå luckor med mässingshandtag enligt bofaktablad (diskmaskin endast i lgh om 2 rok), varmgrå lucka för spiskåpa, inbyggt diskställ i väggskåp ovanför diskho i 1 rok. Möjlighet till källsortering i 3 kärl. Vit laminatbänkskiva med rak kant och infälld spishäll, rostfri diskho med ettgreppsblandare. Fönsterbänkar i grå kalksten. Lamp- och eluttag. Belysning och eluttag under väggskåp.

Wc/Dusch/Bad
Golv: grått klinker
Vägg: vitt blankt kakel
Utrustning: tvättmaskin, torktumlare alt kombimaskin enligt bofaktablad. Vit laminatbänkskiva, vitt väggskåp inklusive belysning och eluttag under skåp (belysning endast vid TM och TT. Ej vid KM). Golvstående WC, duschdraperiskena, duschblandare och duschset, handduksstång (ej med värme). Toalettpappershållare och 2 st 1-kroksbeslag levereras lösa för egen borrfri uppsättning. Vit kommod inklusive tvättställ och ettgreppsblandare. Spegel med belysning. Komfortgolvvärme inklusive termostat. Takarmatur. Eluttag vid spegel.

Golv: lad trestavs ekparkett, vitmålad träsockel
Vägg: vitmålad. Ett väggparti är förstärkt för upphängning av t ex tv (gäller 2 rok).
Övrigt: fönsterbänkar i grå kalksten, gardinskenefästen, garderober enligt bofaktablad. Lamp, media- och eluttag.

Golv: lackad trestavs ekparkett, vitmålad träsockel
Vägg: vitmålad
Övrigt: säkerhetsdörr med tittöga och mekanisk ringklocka, tidningshållare utanför tamburdörr, fönsterbänkar i grå kalksten, gardinskenefästen, kapphylla och garderober enligt bofaktablad. 

Föreningen är ansluten till Telia Öppen fiber och har fiberanslutning hela vägen in till lägenhetens mediacentral. I lägenheten finns en kombinerad el och mediacentral där mediadelen utgörs av eluttag för aktiv mediautrustning, plats för aktiv utrustning samt av en kopplingspanel för vidarföring av signal ut till lägenhetens mediauttag (vanliga datauttag RJ-45). En TV box med ett enklare kanalutbud (Must Carry dvs SVT 1 och SVT2 mfl ) ingår i föreningens kollektiva abonnemang. Resterande abonnemang avseende tv, internet samt telefoni tecknas av respektive lägenhetsinnehavare.

Golv: Betong
Vägg: Puts
Övrigt: Räcke av glas vid gavellägenheter samt norrfasad. Smidesräcke i övriga lägenheter förutom för de lgh om 28 kvm där det både är smides och glasräcke. Strömställare och eluttag. Armaturer på vägg för gavellägenheter mot Dragonvägen.

24 platser inklusive två handikapplatser. På gårdsgatan finns två bilplatser reserverade för bilpoolsbilar. Gästparkering på allmänna p-platser i området. Garaget nås inom fastigheten via loftgång och gård för södra delen av huset. För norra delen nås garaget via hiss. P-platser hyrs ut via separat kö och följer inte med bostadsrätten.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Anmäl intresse till projektet Brf Ljuspunkten

Säkra din plats i kön och få inbjudan till informationsmöten, säljstart och löpande information om vad som händer. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Vill du anmäla intresse för en specifik lägenhet? Kontakta säljaren direkt.