Brf Klockhuset

Välkommen till en ny verklighet i Beckomberga. Här hittar du inflyttningsklara kvadratsmarta bostadsrätter i Bromma i Stockholm med tillgång till 400 kvadrat gemensamma ytor.

 • Follingbogatan 
 • 85 lägenheter

Brf Klockhuset

Välkommen till en ny verklighet i Beckomberga. Här hittar du inflyttningsklara kvadratsmarta bostadsrätter i Bromma i Stockholm med tillgång till 400 kvadrat gemensamma ytor.

 • Follingbogatan 
 • 85 lägenheter
Stora visnings-helgen 31/8-1/9

Fakta

 • Rum 1-2 rum och kök
 • Pris 1 350 000-2 250 000 kr
 • Avgift 2 305-3 381 kr/mån

Visningar

Mån 19 aug kl 17:00 - 18:00

Follingbogatan 18, Bromma Se vår fina visningslägenhet och det snyggt möblerade allrummet

Lör 31 aug kl 12:00 - 14:00

Välkommen på stora visningshelgen! Follingbogatan 18, Bromma

Sön 1 sep kl 12:00 - 14:00

Välkommen på stora visningshelgen! Follingbogatan 18, Bromma

+ Visa fler bilder (45 st)

Kontakt

Reg. Fastighetsmäklare
Janne Viinikka

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi

 • Planerad

   
 • Visningslägenhet

  Maj 2018
 • Säljstart

  November 2018
 • Inflyttning

  December 2018

Om projektet

Bostadsrätter i Brommas nya Beckomberga

Bostadsrätterna i Brf Klockhuset är finalen i vår omvandling av Klockhusparken strax utanför Stockholm! Här har vi byggt om ett gammalt hus till nya bostadsrätter. Det K-märkta huset har kvadratsmarta ettor och tvåor med cirka 400 gemensamma kvadrat på köpet.

Välkommen på Stora visningshelgen

Vi öppnar dörrarna över hela Sverige. Mellan kl 12–14 den 31/8 och 1/9 kan du uppleva våra nyproducerade, hållbara och näst intill helt underhållsfria bostäder nära dig.

Se alla våra visningar

Lägenhet vid stor park

Välkommen att köpa lägenhet i ett antikt men men samtidigt modernt hus i Stockholm. Att bo i Brf Klockhuset är att leva i hjärtat av Beckomberga. Här får livet ta plats. Den lummiga parken utanför dörren är mer än 25 bouleplaner lång och 100 picknickfiltar bred. Eller i klarspråk: cirka 13 000 kvadrat.

Bostadsrätterna är små, men har tillgång till generösa gemensamma ytor för umgänge och fest. På varje våningsplan finns ett stort vardagsrum med fullutrustat kök, bord och loungekänsla. Här kan du duka upp till spontan middag med vännerna. I källaren finns en bokningsbar festlokal för dig som planerar en större tillställning. Mittemot lokalen erbjuds även en övernattningslägenhet för gäster på långväga besök. Men inte nog med det. Till huset hör även en bastu och ett hobbyrum. I tvättstugorna kan flera tvätta samtidigt och kanske passa på att ta en kaffe medan kläderna tumlar klart. En av tvättmaskinerna har drop in (praktiskt för dig som råkar spilla på skjortan du vill ha på dig ikväll). I huset finns dessutom Puls & träning, ett ljust och modernt gym.

Kvadratsmarta lägenheter

Bygger man smått gäller det att tänka yteffektivt. I en del av husets ettor och mindre tvåor har vi till exempel byggt ett separat pentry med dörrar. Öppna ditt kök som ett skafferi – och stäng igen för att slippa visa diskberget för gästerna. Bor du på entréplan har du en takhöjd om 3,20 m, vilket ger dig möjlighet att bygga på höjden. Vad sägs om en våningssäng med skrivbord under? Nära bostäderna finns även bra kommunikationer. Närmaste busshållplats ligger runt hörnet och Islandstorgets t-bana finns på cirka 12 minuters gångavstånd. Bekvämt, eller hur? Se lägenheterna live och hitta ditt drömhem. Flytta in redan nu! 

Se huset och välj bland lägenheterna

Öppna lägenhetsväljaren

Bostäder

Lägenhet
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Bostadsrätter med nära till allt

Brf Klockhuset ligger vid Klockhusparken och är en del av tidigare Beckomberga Sjukhus. Klockhusparken på cirka 13 000 m² erbjuder bland annat boulebana
och cykelpump. Dessutom finns det stora grönytor för umgänge och lek.

Husets norra fasad vetter mot den stora öppna parken. På senare år har Beckomberga blommat upp till ett levande samhälle med butiker, restauranger och idrottsplatser. I närheten finns vackra grönområden som naturreservaten Kyrksjölöten och Judarn. Vill du ta ett dopp i Mälaren kan du promenera eller cykla till Kaananbadet.

Bra kommunikationer finns det också. Närmaste busshållplats ligger runt hörnet och Islandstorgets T-bana är på cirka 12 minuters gångavstånd

Mer fakta

Kokvrå
Golv: grå plastmatta Sockel, vitmålad sockel.
Vägg: vitmålad NCS S 0500-N , stänkskydd laminat Marble White ovan arbetsbänk, LED-spotlights.
Inredning: kökssnickerier typ Vedum slät lucka Maja (mellangrå), bänkskiva Marble White av laminat, diskho, köksblandare, rostfri fläktkåpa
Utrustning: rostfritt kylskåp med frysfack, induktionshäll två zoner, rostfri inbyggnadsmikro grill och crisp.

WC/dusch
Golv: blå plastmatta. Några få har klinker.
Vägg: vitt blankt kakel
Övrigt: golvstående WC, spegelskåp med belysning och eluttag, takduschset, duschvägg, rak, klarglas med stödstång alt. duschdraperistång (se bofaktablad), takarmatur. 

Golv: grå matta, vitmålad träsockel
Vägg: vitmålad i NCS S 0500-N
Övrigt: Elcentral, tidningshållare utanför tamburdörr, garderob och vita linneskåp med hyllor och trådbackar, garderob med hylla och klädstång. Mer om garderob, städskåp och linneskåp, se faktablad. Fönsterbrädor av platsmålat trä.

Datauttag finns i varje lägenhet och aktiveras för tele, data eller TV. En operatör av tele-, TV- och dataöverföring finns upphandlad vid inflyttning.

6 gemensamma balkonger på våningsplan 2–4

28  platser i garage och 1 MC-plats. Garaget har infart från Styresmans Sanders Väg och utfart till Follingbogatan. I garaget finns spolplats och laddning av t ex elbil. Garaget ingår i områdets gemensamhetsanläggning.

Anmäl intresse till projektet Brf Klockhuset

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Reg. Fastighetsmäklare
Janne Viinikka

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Tryggt köp

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning.

Fördelar med nyproduktion

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret, så får du fortlöpande information av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Upp