Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök
Slutsålt

Brf Jubilaren

Om projektet

Nybyggda bostadsrätter i Ursvik, Sundbyberg

Nu är alla lägenheter sålda i Brf Jubilaren!

Riksbyggen jubilerar med Jubilaren

Att vara jubilar handlar om mer än bara att blåsa ut 75 ljus i tårtan. Det handlar om att blicka tillbaka på sin historia, för att lära sig något om framtiden. Just så tänker 75-åriga Riksbyggen när vi planerar Brf Jubilaren i Ursviks Parker. Vår första etapp i området, Brf Gläntan, blev en försäljningssuccé. Därifrån lånar vi nu inspiration till bland annat ännu en blommande innergård med parkkänsla.

Läs mer

Hus A – för olika typer av familjer.

Huset mot Ursviks Allé erbjuder allt från yteffektiva 1:or till lyxiga 4:or med dubbla klädkammare, dubbla badrum och stor hörnbalkong med utsikt i två väderstreck. Här finns boendeformer för alla: familjer med små barn, familjer med tonåringar samt familjer som vill byta villalivet mot en bekväm lägenhet.

Hus B – för barnfamiljer.

Kvarterets barnfamiljshus med 3–4:or har rymliga entréer och barnvagnsrum. Bor du längst ned har du egen uteplats där du kan dricka kaffe i lugn och ro och samtidigt hålla ett öga på familjens yngsta i sandlådan.

Hus C och D – för unga på jakt efter ett eget boende.

Det här är två hus inom StegEtt, vårt boendekoncept för unga människor på jakt efter ett eget boende. Lägenheterna är kvadratsmarta och ljusa med imponerande hög standard samt balkong eller uteplats. Hus C är ett mer lekfullt formgivet hus med 2:or som passar singelhushåll eller unga par. Hus D är ett loftgångshus med välplanerade enrummare.

Ta spåret till pulsen eller öka pulsen i spåret

Ursvik har nära till allt. Jobbar du i city eller vill in till storstadens nöjen, är du där på en kvart. Har du arbetet i Kista är du på plats ännu snabbare. I Kista finns också Stockholms största galleria med stort utbud av shopping, nöje och en myllrande food court. I närområdet finns även Barkarby handelsplats med bland annat Ikea och Stockholm Quality Outlet. 

Gillar du natur och friluftsliv är du i himmelriket. Alldeles nästgårds ligger Igelbäckens naturreservat, med den fina Igelbäcken som rinner från Säbysjön i Järfälla och ut i Edsviken vid Ulriksdals slott. Igelbäcken är det enda vattendraget i Stockholms län där den sällsynta fisken grönlingen lever. Förutom vacker natur och ett rikt djurliv erbjuder reservatet några av Stockholms bästa motionsslingor, lika bra för löparskorna som längdskidorna. Flera av spåren är belysta. 

I kvarteret Gläntan har du dessutom nära till Ursviks torg, där det planeras restauranger, caféer, affärer och service såsom bibliotek. I området ska det också byggas tre skolor och flera dagis och fritids.

Brf Jubilaren – det bästa från igår i hus av idag. Varje dag. År ut och år in.

Bilder

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

  • Icon Planerad Dot
  • Icon Säljstart Förtur Februari 2015 Dot
  • Icon Säljstart Mars 2015 Dot
  • Icon Byggstart April 2015 Dot
  • Icon Visningslägenhet Dot
  • Icon Inredningsval Dot
  • Icon Inflyttning Dot

Projektfakta

Byggnadsbeskrivning