Såld
Såld

Objekt 0066 i Brf Framsidan

Smart planerad 2:a på fjärde våningen av sju. 52,5 fördelar sig på ett rymligt sovrum med ingång till förråd/klädkammare kan användas som ett mindre kontor/extrarum. Kök och vardagsrum har öppen planlösning och därifrån når du en rymlig balkong med kvällssol. Vitmålade väggar, vita köksluckor, golv i mattlackad ekparkett och helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare.I denna lägenhet finns tillval som ingår utan extra kostnad. Inflyttningsklar - tillträde enligt ök!

Bostadsfakta

Rum 2 rum och kök
Area 52,5 kvm
Avgift 2 478 kr/mån
Våning 4 av 7
Status Såld
Bostadsprojekt Brf Framsidan

Visningar

Tisdag 6 oktober 17:00-17:30

Visning av Brf Framsidan, Nynäsvägen 88, Handen. OBS! Föranmälan till mäklare krävs!

Tisdag 20 oktober 17:00-17:30

Visning av Brf Framsidan. Nynäsvägen 88, Handen. Obs! Föranmälan till mäklare krävs!

Tisdag 3 november 17:00-17:30

Visning av Brf Framsidan. Nynäsvägen 88, Handen. Obs! Föranmälan till mäklare krävs!

Kontakt

Maria Hägglund
Reg. Fastighetsmäklare

Om bostaden

Brf Framsidan i Haninge utanför Stockholm består av två hus med 122 lägenheter på 1 –2 rum och kök och smarta planlösningar. Här kan du köpa en ny fin bostad med närhet till det mesta. Du har naturen runt husknuten samtidigt som du på tre minuter springer ner till pendeltågsstationen Handen. Därifrån tar du dig in till centrala Stockholm på mindre än 30 minuter. Lägenheterna i Hus 1 är klara för inflyttning och lägenheterna i Hus 2 står klara i slutet av mars 2020.

Små lägenheter som känns oväntat stora

Brf Framsidan är två hus med nya bostadsrätter i Haninge. Här ser vi på små lägenheter från en ny synvinkel: litet behöver inte alltid vara litet. I husen finns ettor och tvåor som alla har imponerande hög grundstandard, egen balkong eller uteplats och vissa med genomgående planlösningar. Många av lägenheterna i Brf Framsidan är dessutom ovanligt stora för att vara små. Vad sägs till exempel om en etta på 35 kvadrat där du utan problem kan bre ut dig, eller en tvåa på 52 kvadrat med plats för både spjälsäng och hemmakontor? Med andra ord erbjuder vi lägenheter som inrymmer det mesta utan att dra iväg i storlek.

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  April 2016
 • Säljstart

  Maj 2016
 • Byggstart

  Höst 2017
 • Inflyttning

  Inflyttningsklart

Haningeterrassen – nya synvinklar på ditt hem och din stad

Hellre bygga högt än att ligga lågt. Hellre sticka ut än att låta bli. Så tänker vi när vi omvandlar Handenterminalen till nya, kaxiga Haningeterrassen. Här i Handen ser vi på livet och staden från nya synvinklar. Området växer fram från en asfalterad bussterminal till en levande stadsdel med 600 nya bostäder, butiker, caféer, restauranger, en stor mataffär och ett specialistsjukhus med vårdcentral. En trappa ned byggs en ny, modern bussterminal. Här bor du nära pendeltågsstationen som ligger bara en gångbro bort. Därifrån tar du dig in till centrala Stockholm på mindre än 30 minuter.

Anmäl intresse till Brf Framsidan

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.