Bostadsfakta

Rum 5 rum och kök
Area 105 kvm
Våning 0 av 3
Status Ledig
Bostadsprojekt Brf Barkbåten

Se alla planlösningar

Nu finns planlösningarna till alla 80 lägenheterna under fliken Priser.

Priser och månadsavgifter kommer att presenteras senast till säljstarten.Visning

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta säljaren för mer information.
Om du gör en intresseanmälan och går med i Riksbyggen Förtur senast den 20/1 2022 har du chansen att välja en lägenhet i Brf Barkbåten innan de finns tillgängliga för allmänheten.

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Säljstart

  Prel. Q1 2022
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

   

Välkommen till Väsjön och må bra

Området Väsjön ligger omgivet av Rösjökilen och Södra Törnskogen, två naturreservat med både vildmarkskänsla och öppna landskap.

Rösjöskogen är kommunens mest utpräglade fritidsområde. Här finns motionsanläggningar, bollplaner och badplatser. Vid Rösjöns södra ände finns en camping med stor badplats, servering och minigolfbana.

Törnskogen är Sollentunas vildmark. Det är ett småkuperat sprickdalslandskap där hällmarkstallskog och blåbärsgranskog dominerar. Mellan hällarna ligger våtmarker och sumpskogar. Områdets storlek gör att Törnskogen är rik på växt- och djurarter.

Och inte nog med det. Fyra sjöar har du också i närheten. Skridskovänliga Väsjön, Fjäturen som passar för fiske och här finns klippbad, Rösjöns badplats har både servering och bryggor samt Snuggan, en liten skogssjö som förser den lilla ån framför Brf Kåsan med vatten.

I Väsjöområdets södra del finns Edsbergs sportfält med tennishall, fotbollsplaner och motionsspår. Väsjöbacken har tre slalombackar och lekfull Funpark.

Naturen i all ära. Men ibland vill man ha lite mer av shopping, restauranger och vimlande folkliv också. Med bussen tar det bara 20 minuter till Sollentuna Centrum med cirka 120 butiker för alla designintresserade. Vill du in till city får du lägga till 20 minuter med pendeltåg. Närmaste pendeltågsstation är Häggvik cirka 3,5 kilometer bort. Till Stockholms Central är det 20 kilometer och till Arlanda 26 kilometer.

Anmäl intresse till Brf Barkbåten

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.