Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök
Slutsålt

Brf Ängsnyckeln

Om projektet

Nya lägenheter nära Vallentuna centrum

Nu är alla lägenheter sålda i Brf Ängsnyckeln!

Mer för mindre

I närheten av Vallentuna centrum planerar vi ett kvarter med flertalet 1–2:or för unga på jakt efter ett eget boende, men även familjevänliga 3–4:or. Utanför dörren finns en lummig innergård med växthus. Mer för mindre, helt enkelt. Planerad inflyttning 2016/2017.

I Brf Ängsnyckeln får du mer för mindre: Kvadratsmarta lägenheter med hög standard. Egen balkong. Växthus på gården. Och allt detta till plånboksvänliga priser. Som samhällsutvecklare sedan 1940 är vi stolta över att ta det allra första spadtaget till Vallentunas nya stadsdel Åby Ängar. I framtiden ska området erbjuda ca 500 bostäder i en stadsmässig och varierad bebyggelse.

Läs mer

1-2:or för dig som är på jakt efter en egen lägenhet.

I Brf Ängsnyckeln bygger vi bland annat två gatuhus där vi erbjuder ett stort liv i litet format. Även om antal kvadratmeter är få, har vi inte tummat en centimeter på standarden. Ditt nya kök har diskmaskin och fullutdragslådor. Ditt nya badrum är helkaklat med tvättmöjligheter. Och din balkong… ja, den är solig och mingelvänlig – men framför allt så är den din, bara din. Många av planlösningarna är flexibla. Till exempel kan en 1:a göras om till en kvadratsmart 2:a. Och en 2:a kan enkelt omvandlas till en barnvänlig 3:a. 

Ett hus med 3-4:or för små och stora familjer.

I kvarterets röda gårdshus bygger vi större lägenheter. Eftersom livet är föränderligt har vi planerat dem med enkelhet och flexibilitet som utgångspunkt. Här finns till exempel yteffektiva 3:or som kan göras om till luftiga 2:or och 4:or som har generösa kök med gott om plats för vänner. Alla lägenheter har balkong eller uteplats – perfekt för dig som just har sålt villan och ändå vill ha jord under naglarna. Mer för mindre, som sagt.

Nya Åby Ängar, med närhet till allt.

Vi vill att du ska slippa kånka långt på matkassar och träningsväskor. Därför är vi glada att bygga vårt nya kvarter strax intill en stor matbutik, en simhall med gym samt en IP med bollplan, tennisbanor och ishall. I närheten finns även en ridskola och upplysta motionsspår. Bara några minuter bort ligger Vallentuna centrum med 55 butiker, caféer, stenugnsbageri, gym, bibliotek och Roslagsbanan som tar dig till city på mindre än 30 minuter. Blir du badsugen kan du enkelt packa ned handduk och picknickkorg i husets lådcykel och trampa ned till Vallentunasjön. Det är vad vi kallar ett bekvämt läge.

Brf Ängsnyckeln i Åby Ängar – mer för mindre.

Bilder

Se alla bilder

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus