Ledig
Ledig

Objekt 1603 i Brf Violroten

Högst upp i huset. Bra utformad 2:a om ca 54 kvm med balkong i sydöstläge med vy mot Stadsfjärden. Vitt kök från Marbodal i öppen planlösning mot vardagsrum, rofyllt sovrum med fönster och helkalat badrum med dusch. Sugen på en ny verklighet?

Bostadsfakta

Pris 2 025 000 kr
Rum 2 rum och kök
Area 54,0 kvm
Avgift 3 574 kr/mån
Våning 7 av 7
Status Ledig
Bostadsprojekt Brf Violroten

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta säljaren för mer information.

 • Planerad

   
 • Säljstart

  Höst 2019
 • Byggstart

   
 • Inflyttning

  Höst 2021

Arnö har närhet både till naturen och city

Här bor du med närhet till både city och naturen med vackra Stadsfjärden precis utanför knuten. Omgivningarna kring Arnö är ultimata, här finns många trevliga promenadstråk, både genom skog och längs med vattnen. Du som gillar att träna och röra på dig, hittar flera olika motionsspår i den stora och lummiga Janstorpsskogen. En bit österut finns naturreservatet Linudden med sin stora lövskog och rika flora.

I närområdet hittar du också flera matbutiker, förskolor och skolor samt mysiga badplatser och stränder, perfekt för en utflykt en varm sommardag. Här kommer många bostäder att byggas inom de närmsta åren. Norra Arnö blir en förlängning av Arnö och tar vid där kvarteret Sjöhagen slutar. Området blir som en länk mellan Arnö och Nyköpings centrum . Via fina Arnöleden cyklar du in till centrum på bara tio minuter, bussen tar fem minuter. 

Är du sugen på storstadsliv eller pendlar tar tåget till Stockholm bara en timme. Stockholm Skavsta Flygplats med sina direktflyg till 45 destinationer i hela Europa ger möjlighet till att uppleva hela världen.

Anmäl intresse till Brf Violroten

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.