Såld
Såld

Objekt 1301 i Brf Violroten

Välplanerad 4:a om ca 98 kvm med två helkaklade badrum och två balkonger. I denna bostad finns möjlighet att ta bort en vägg mellan matplats och sovrum för att skapa en stor 3:a. Kök med matplats delvis öppet mot vardagsrum. Från vardagsrummet är det utgång till balkong åt sydväst.Tre sovrum varav ett har utgång till balkong åt nordväst med glimt mot Stadsfjärden. Välkommen till en bekymmerfri verklighet.

Bostadsfakta

Rum 4 rum och kök
Area 98,0 kvm
Avgift 5 741 kr/mån
Våning 4 av 7
Status Såld
Bostadsprojekt Brf Violroten

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta säljaren för mer information.

 • Planerad

   
 • Säljstart

  Höst 2019
 • Byggstart

   
 • Inflyttning

  Höst 2021

Arnö har närhet både till naturen och city

Här bor du med närhet till både city och naturen med vackra Stadsfjärden precis utanför knuten. Omgivningarna kring Arnö är ultimata, här finns många trevliga promenadstråk, både genom skog och längs med vattnen. Du som gillar att träna och röra på dig, hittar flera olika motionsspår i den stora och lummiga Janstorpsskogen. En bit österut finns naturreservatet Linudden med sin stora lövskog och rika flora.

I närområdet hittar du också flera matbutiker, förskolor och skolor samt mysiga badplatser och stränder, perfekt för en utflykt en varm sommardag. Här kommer många bostäder att byggas inom de närmsta åren. Norra Arnö blir en förlängning av Arnö och tar vid där kvarteret Sjöhagen slutar. Området blir som en länk mellan Arnö och Nyköpings centrum . Via fina Arnöleden cyklar du in till centrum på bara tio minuter, bussen tar fem minuter. 

Är du sugen på storstadsliv eller pendlar tar tåget till Stockholm bara en timme. Stockholm Skavsta Flygplats med sina direktflyg till 45 destinationer i hela Europa ger möjlighet till att uppleva hela världen.

Anmäl intresse till Brf Violroten

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.