Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Brf Violroten

Vill du bo granne med vatten, grönska och skog? Här blir det ett flerfamiljshus med 32 lägenheter, två till fyra rum och kök på vackra Arnö i Nyköping. Välkommen till din nya verklighet!

 • Arnö
 • 32 lägenheter

Brf Violroten

Vill du bo granne med vatten, grönska och skog? Här blir det ett flerfamiljshus med 32 lägenheter, två till fyra rum och kök på vackra Arnö i Nyköping. Välkommen till din nya verklighet!

 • Arnö
 • 32 lägenheter
Planerat

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (18 st)

Kontakt

 • Planerad

   
 • Säljstart

  Höst 2019
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

   

Om projektet

Bostadsrätter vid Stadsfjärden i Nyköping

På vackra Arnö med adress Strandparksvägen i attraktiva Nyköping planerar vi för Brf Violroten – 32 kvadratsmarta Svanenmärkta bostadsrätter med balkong eller uteplats i ett sjuvåningshus med naturen som närmaste granne. Planerad säljstart hösten 2019!

Lägenheterna och huset

Brf Violroten kommer att bestå av 32 genomtänkta, kvadratsmarta, nyproducerade Svanenmärkta lägenheter fördelade på ett hus med sju våningar. Du väljer mellan tvåor på 54 kvadrat, treor mellan 60-65 kvadrat eller fyror på 98 kvadrat samtliga med god grundstandard. Alla lägenheterna har balkong, många med utsikt över Stadsfjärden. Fyrarummarna har två balkonger, dubbla badrum, och här finns möjlighet att ta bort en vägg i sovrummet, för en öppnare planlösning. Lägenheterna är utformade så att de både skapar bra umgängesytor och ger möjlighet till avskildhet. Trivselfaktorn blir hög, här vill man bo kvar länge.

Trygghet i ditt bostadsköp

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi

Varje lägenhet är noga planerad så att varje kvadratmeter utnyttjas optimalt och i huset finns tillgång till gemensam tvättstuga och gemensamhetslokal med möjlighet till övernattning.

Väggarna är konstruerade för att skapa ett tätt klimatskal som ger låg energianvändning och låga driftskostnader. Då stommen platsgjuts i betong, och merparten av alla installationer gjuts in, blir också brandsäkerheten hög. Fasaden i tegel är både tidlös och underhållsfri. Välplacerade fönster skapar god energieffektivitet och stort ljusflöde in i lägenheterna. Välkommen till din nya verklighet!

Området

Arnö har närhet både till naturen och city

Här bor du med närhet till både city och naturen med vackra Stadsfjärden precis utanför knuten. Omgivningarna kring Arnö är ultimata, här finns många trevliga promenadstråk, både genom skog och längs med vattnen. Du som gillar att träna och röra på dig, hittar flera olika motionsspår i den stora och lummiga Janstorpsskogen. En bit österut finns naturreservatet Linudden med sin stora lövskog och rika flora.

I närområdet hittar du också flera matbutiker, förskolor och skolor samt mysiga badplatser och stränder, perfekt för en utflykt en varm sommardag. Här kommer många bostäder att byggas inom de närmsta åren. Norra Arnö blir en förlängning av Arnö och tar vid där kvarteret Sjöhagen slutar. Området blir som en länk mellan Arnö och Nyköpings centrum . Via fina Arnöleden cyklar du in till centrum på bara tio minuter, bussen tar fem minuter. 

Är du sugen på storstadsliv eller pendlar tar tåget till Stockholm bara en timme. Stockholm Skavsta Flygplats med sina direktflyg till 45 destinationer i hela Europa ger möjlighet till att uppleva hela världen.

Anmäl intresse till projektet Brf Violroten

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Trygghet i ditt bostadsköp

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret, så får du fortlöpande information av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Upp