Reserverad
Reserverad

Objekt 4103 i Brf Lokomotivet

Välkommen till en mycket trevlig hörnlägenhet, 3 rum och kök om 72,5 kvm. Bostaden är helt i nyskick, ingen har bott i lägenheten sedan byggnaden färdigställdes under 2020, bara att flytta in och börja trivas! Neutrala färgsättningar gör det lätt att sätta sin egen prägel. Lägenheten känns ljus och härlig med stora fönster och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med ett modernt fullutrustat kök i vitt. Två bra sovrum och ett mycket fräscht badrum med egen tvättmaskin och torktumlare.

Bostadsfakta

Pris 2 575 000 kr
Rum 3 rum och kök
Area 72,5 kvm
Avgift 4 472 kr/mån
Våning 1 av 3
Status Reserverad
Bostadsprojekt Brf Lokomotivet

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Tisdag 11 maj

Välkommen till John Engellaus gata 8! Kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning.

Om bostaden

Kök

Kökssnickerier från Vedum i vitt med vit stomme  och laminatbänk i betongimitation, vitt kakel och infällda spotlights under överskåp. Rostfria vitvaror; induktionshäll, utdragbara spisfläkt, inbyggnadsugn under spishäll, mikrovågsugn inbyggd i väggskåp och diskmaskin. Rostfri kyl/frys i 1-2 rum och kök och rostfri kyl och frys i fullhöjd i 3-4 rum och kök. Rostfri,. Vitmålade tak och väggar, mattlackad 3-stavs ekparkett och vit golvsockel.

Bad

Helkaklat badrum med vita kakelplattor på vägg och ljusgrå klinkers. I badrummet finns dusch med vikbara duschväggar i klarglas (90x90 cm rak vikbar), handdukstork, vit kommod med lådor, spegelskåp med LED-belysning och vit golvmonterad WC-stol. Tvättmaskin och torktumlare med laminatbänk i gråbetong och två vita överskåp med belysning under ovan maskinerna.

Möjlighet finns att fortfarande göra tillval på komfortgolvvärme för ett pris på 8500 kr inkl. moms.

Rum

Vitmålade tak och väggar, mattlackad 3-stavs ekparkett och vit golvsockel. Fönsterbänkar i smyg av natursten.

Parkering

Föreningen disponerar ca 24 st. parkeringsplatser för uthyrning genom gemensamhetsanläggning i garaget under byggnaderna och innergården. En garageplats kostar 1000 kr/månad.


Cykelförråd finns i källaren (hissen går hit) och på innergården finns cykelställ.

Balkong

Balkonger med tegel lika övrig fasad alternativt puts samt golv och tak i betong. På balkongerna finns belysning och eluttag.

Uteplats

De generöst tilltagna uteplatserna har trätrall som golv, vägg i tegel lika övrig fasad alternativt puts. Tak i betong och svart metallräcke och häck (sköts av bostadsrättsföreningen). Belysningsarmatur på vägg. Uteplatser kan också ha en eller två skärmvägg(ar).

Takterrass

På våningen högst upp i huset finns ett flertal privata terrasser med gott om plats och bra solläge. Golven har trätrall. Vissa terrasser har också en pergola som ytterligare ramar in och ger en hemtrevlig känsla. Pergola samt den skärmvägg som avskiljer terrasserna levereras utan växtlighet.

Ingår i avgiften

I månadsavgiften ingår

 • Värme
 • Kall- och varmvatten
 • Bredband 100/100 Mbit/s
 • TV via Com Hem
 • IP-telefoni
 • Bostadsrättstilläggsförsäkring

Kostnad för hushållsel tillkommer och föreningen har individuell mätning med enskild debitering för varje lägenhet av hushållsel (IMD).

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Säljstart

  Höst 2018
 • Byggstart

  Vår 2019
 • Inredningsval

  Sommar 2019
 • Visningsbostad

  Mars 2020
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

  September 2020

En växande stadsdel i Eskilstuna

Vi på Riksbyggen har tillsammans med Eskilstuna Kommunfastigheter och RG Förvaltnings AB fått i uppdrag att utveckla och uppföra 400 nya bostäder i totalt tre etapper i den nya stadsdelen Västra Munktellstaden. Tillsammans har vi tagit fram en projekthemsida för hela området där vi samlar allt från historiska arkivbilder till vad som är på gång just nu. Välkommen in och följ med oss i uppbyggnaden av Eskilstunas nya och kanske mest spännande stadsdel! Läs mer om Munktellstaden här.

Ur gestaltningsprogrammet framtaget av Joliark Arkitekter:

 • Bebyggelsen ska relatera till Munktellstadens särdrag och samtidigt anpassas efter nutida krav - på så vis tillförs en ny årsring till området. Denna nya årsring innehåller attraktiva och moderna bostäder, som i skala och detaljering anpassas efter dagens användning och funktion.
 • Hög kvalitet, både när det gäller helhetslösningar och detaljer, ska känneteckna hela projektet. Arkitekturen ska kunna beskrivas som rättfram, ärlig och genuin.

Anmäl intresse till Brf Lokomotivet

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till