Reserverad
Reserverad

Objekt 2102 i Brf Lokomotivet

Nu bjuder vi på månadsavgiften i upp till 12 månader! Köp en lägenhet under kampanjperioden 23/6 t.o.m. 30/9-20. Avgiftsfrihet gäller till 31/8-21. På andra våningen välkomnar denna smakfulla 3: a med bra gavelläge och balkong i österläge mot den härliga innergården. Kök och vardagsrum i öppen planlösning och två sovrum intill varandra. Bostaden har ljusinsläpp från två väderstreck. Vedumkök med gråa luckor och handtag i mässing som matchas med ett vitt blankt kakel.

Bostadsfakta

Pris 2 525 000 kr
Rum 3 rum och kök
Area 72,5 kvm
Avgift 4 472 kr/mån
Våning 1 av 3
Status Reserverad
Bostadsprojekt Brf Lokomotivet

Visningar

Måndag 28 september 17:00-17:30

Varmt välkommen till Sågverksgatan 5! Föranmäl dig gärna till maria.grandin@riksbyggen.se

Fredag 9 oktober 12:30-13:00

Varmt välkommen till Sågverksgatan 5! Föranmäl dig gärna till maria.grandin@riksbyggen.se

Onsdag 14 oktober 17:00-17:30

Varmt välkommen till Sågverksgatan 5! Föranmäl dig gärna till maria.grandin@riksbyggen.se

Kontakt

Om bostaden

Kök

Kökssnickerier i vitt från Vedum, vit stomme med vit lucka med stänkskydd i vitt blankt kakel. Rostfri induktionshäll för inbyggnad, inbyggnadsugn under spishäll, rostfri mikrovågsugn inbyggd i väggskåp samt rostfri diskmaskin. I taklägenheterna är ugnen placerad i högskåp och mikrovågsugnen samt att diskmaskinen integrerad med kökslucka. Rostfri kyl/frysskåp i 1-2 rum och kök och rostfri kylskåp och frysskåp i 3-4 rum och kök. Rostfri och inbyggd spisfläkt, i taklägenheter är det en frihängande rostfri kåpa. Vitmålade väggar och takt med golv i ekparkett, mattlack, 3-stav och vit sockel.

Bad

Helkaklat med ljusgrå klinkerplattor och vita kakelplattor. WC-stol, golvmonterad vit. Vit kommod, med två vita lådor och förvaringsskåp ovan bänk vid tvätt, vit stomme med vit lucka och belysning under. Bänkskiva av laminat i grå-betong med rak kant. Spegelskåp med LED-belysning. Duschskärmvägg i klarglas, 90x90 cm rak vikbar. Handdukstork, tvättmaskin och torktumlare alt. kombimaskin, alla vita. Det finns komfortgolvvärme som ett tillval till ett pris om 8500 kr inkl moms.

Rum

Vitmålade väggar och tak och golv i ekparkett, mattlack, 3-stav med vit sockel. Fönsterbänkar i smyg av natursten.

Parkering

Föreningen disponerar ca 24 st. parkeringsplatser för uthyrning genom gemensamhetsanläggning i garaget under byggnaderna och innergården. Garageplats kommer kosta 1000 kr/månad.

Cykelförråd finns i källaren (hissen går hit) och på innergården finns uppställningsplatser för cyklar.

Balkong

Vägg i Tegel lika övrig fasad alternativt puts och golv och tak i betong. Belysningsarmatur på vägg och eluttag. Ovanliggande lägenheter har balkonger av betong, ovan översta balkongen finns ett tak/balkongplatta.

Uteplats

De generöst tilltagna uteplatserna har trätrall som golv, vägg i tegel lika övrig fasad alternativt puts. Tak i betong och svart metallräcke och häck (sköts av bostadsrättsföreningen). Belysningsarmatur på vägg. Uteplatser kan också ha en eller två skärmvägg(ar).

Takterrass

På våningen högst upp i huset finns ett flertal privata terrasser med gott om plats och bra solläge. Golven har trätrall. Vissa terrasser har också en pergola som ytterligare ramar in och ger en hemtrevlig känsla. Pergola samt den skärmvägg som avskiljer terrasserna levereras utan växtlighet.

Ingår i avgiften

I månadsavgiften ingår

 • Värme
 • Telefoni
 • Kall- och varmvatten
 • Bredband 100/100 Mbit/s
 • TV från Comhem
 • Bostadsrättstilläggsförsäkring

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

  Höst 2018
 • Byggstart

  Vår 2019
 • Inredningsval

  Sommar 2019
 • Visningsbostad

  Mars 2020
 • Inflyttning

  September 2020

En växande stadsdel i Eskilstuna

Vi på Riksbyggen har tillsammans med Eskilstuna Kommunfastigheter och RG Förvaltnings AB fått i uppdrag att utveckla och uppföra 400 nya bostäder i totalt tre etapper i den nya stadsdelen Västra Munktellstaden. Tillsammans har vi tagit fram en projekthemsida för hela området där vi samlar allt från historiska arkivbilder till vad som är på gång just nu. Välkommen in och följ med oss i uppbyggnaden av Eskilstunas nya och kanske mest spännande stadsdel! Läs mer om Munktellstaden här.

Ur gestaltningsprogrammet framtaget av Joliark Arkitekter:

 • Bebyggelsen ska relatera till Munktellstadens särdrag och samtidigt anpassas efter nutida krav - på så vis tillförs en ny årsring till området. Denna nya årsring innehåller attraktiva och moderna bostäder, som i skala och detaljering anpassas efter dagens användning och funktion.
 • Hög kvalitet, både när det gäller helhetslösningar och detaljer, ska känneteckna hela projektet. Arkitekturen ska kunna beskrivas som rättfram, ärlig och genuin.

Anmäl intresse till Brf Lokomotivet

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.