Såld
Såld

Objekt 1201 i Brf Åstråket

Näst upp i huset i fint hörnläge på gaveln av huset ligger denna fantastiska 4:a om 92 kvm med två privata balkonger och fönster i tre väderstreck. En balkongen ligger mot gården och har plats för bord och stolar. Denna genomgående lägenhet har fint ljusinsläpp genom många fönster och har stora sociala ytor i vardagsrummet och köket intill, där du kan umgås. Vardagsrummet har två dubbelfönster i två väderstreck och matplatsen vid köket har burspråk med oslagbar vy mot Eskilstunaån.

Fakta

Rum 4 rum och kök
Boarea 92 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • uppvärmning
 • kall- och varmvatten
 • TV och IP-telefon via Tele2 f.d. Com Hem
 • bostadsrättstilläggsförsäkring
 • fastighetsförvaltning
 • städning av gemensamma ytor
 • skötsel av gården
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

 • hushållsel, föreningen har individuell mätning (s.k. IMD) med enskild debitering för varje lägenhet av hushållsel

Vad används avgiften till

5 802 kr/mån
Våning 3 av 4
Status Såld
Bostadsprojekt Brf Åstråket

Huset och omgivningen

Vår arkitekt Markus Grieser från AART AB berättar om huset och visionen kring området vid Eskilstunaån och Munktellstaden.

Se filmen

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetslöftet ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som till exempel arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Riksbyggens Trygghetslöfte

Rumsbeskrivning

Rum

Rummen har vitmålade väggar och socklar. Golven har 14 mm matlackad 3-stavs ekparkett.

Kök

Köksinredning från Vedum, ljusgrå eller vita släta luckor/lådor med handtag.
Bänkskiva i laminat med planlimmad diskho.
Kakel som stänkskydd ovan arbetsbänk.
Rostfria vitvaror från Electrolux; inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro, spishäll med induktion, helintegrerad diskmaskin. I treor och fyror fullstor kyl och frys (No-frost) och i tvåor kombinerad kyl/frys.
Köksblandare i krom från Mora.
Fönsterbänk i smyg mattpolerad natursten, ljus vitgrå.
El-uttag och Vedum spotbelysning under väggskåp.

Badrum/tvätt

Klinkergolv och kakel på väggarna.
Badrumsinredning från Vedum. Vit kommod med lådor och tvättställ i porslin. Spegelskåp med belysning. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux, laminatbänkskiva och vita väggskåp ovan. Belysning och el-uttag under väggskåp.
Duschhörna med vikbara väggar i klarglas.
Golvmonterad WC-stol.
Tvättställsblandare i krom från Mora. Duschblandare i krom från Mora, med handdusch.
Toalettpappershållare och handdukshängare (4 stycken 2-krok) i rostfritt, självhäftande, (monteras ej).
Taklampa rostfri/vit frostad.
El-uttag på vägg bredvid spegelskåp. 

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Säljstart

  Försäljning pågår
 • Byggstart

  Februari 2022
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

  Prel. hösten 2023

Munktellstaden - porlande vatten och allt inom räckhåll

Munktellstaden ligger centralt i Eskilstuna vid forsande vattendrag, broar och holmar. Historiskt var det Eskilstunas största industriområde. Idag är det ett modernt kvarter och ett centrum för innovation, kultur och sport, nära all tänkbar service. Runt knuten har du stadshistoriska utställningar på Stadsmuseet, konst-utställningar på Konstmuseet, fartfyllda idrottsupplevelser på Munktellarenan och svensk verkstadsmekanisk historia på Munktellmuseet. Restaurang- och caféutbudet växer stadigt i takt med att fler människor flyttar hit och i området finns även ett hotell, Munktellbadets kittlande badäventyr för alla åldrar med generös relax-avdelning och träningsmöjligheter och evenemangsarena Stiga Sports Arena som rymmer hela 5 000 besökare och som är hemma-plan för det klassiska handbollslaget Guif och här hålls även stora evenemang som konserter och mässor.

Nära till det mesta

Sydväst om Stiga Arena och Munktellbadet ligger gångbron Västerbron som smidigt binder samman Munktellstaden med verksamheter och kommunala parkeringar på Väster där det bland annat finns Biostaden Eskilstuna, mataffär, apotek, konditori och restaurang.  I närområdet finns flera fina grönområden, bland annat vackra Stadsparken som löper längs med Eskilstunaån och intill Västra Munktellstaden ligger Rothoffsparken, stadens äldsta anlagda park som är en kultur-minnespark med en botanisk inriktning. Parken har sin norra sida utmed Eskilstunaån och den nås från Tullgatan, Stallgången och Rothoffsvägen. Parken är en grön skyddad oas omgärdad av stora ekar och de stora öppna gräsytorna används flitigt för picknick och kubbspel. I parken finns även en tillgänglighetssanpassad lekplats med djungeltema, ett woodlandinspirerat entréområde, ätbara partiet "Smultronstället", apiarium, karpdammar och ett café.

Knutpunkt för kultur

Du som är intresserad av konst, kultur och musik kommer att trivas extra bra i Munktellstaden. Här finns flera spännande museer, som exempelvis Eskilstuna Stadsmuseum och Munktellmuseet. Den stora kulturarenan Lokomotivet ligger också i området och här hålls regelbundna föreställningar inom såväl stand-up som teater och musik.

Grönskande promenad längs ån

Du bor precis vid flera lummiga grönområden, inte minst den vackra Stadsparken som löper längs med Eskilstunaån. En ny strandpromenad har byggts längs ån och det nya badhuset. Slå dig ner vid kajen och njut av det rofyllda porlande vattnet. Varför inte köpa med en kaffe och njuta av lugnet? Eller kanske möta upp en vän för lunch på den närliggande restaurangen. Kajen kommer att förlängas på östra sidan om ån intill den nya gång- och cykelbron mot Pråmskjulstorget. Tre kilometer norrut ligger populära Årby naturreservat med grillplatser och motionsspår för löpning och vandring. På vintern finns även ett skidspår här.

Munktellstaden var från början Bolinder-Munktells industriområde, där Volvo BM under många år hade sin tillverkning. I början av 1970-talet flyttades huvuddelen av tillverkningen utanför centrum och i början av 1990-talet byggdes ett av industrihusen om till Munktell-Arenan och under samma period öppnades även Munktellmuseet. Munktellarenan har under de senaste åren varit i stark utveckling och närmiljön har förändrats, men den industrihistoriska charmen är bevarad i området.

Anmäl intresse till Brf Åstråket

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till